Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Metin2 Web Panel & Python Django

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan martineden97
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 605

martineden97

Level 1
Üye
Konular
1
Online süresi
17m 4s
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
2 Yıl 4 Ay 21 Gün
Başarım Puanı
6
MmoLira
60
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Herkese merhaba arkadaşlar. Ben zamanında PHP ile site kodlamaya başlayıp sonrasında Djangoda uzmanlaşan biriyim ve bu Metin2 dünyasına atılmak istiyorum. Metin2 web sitesini, nesne marketi ve anladığım kadarıyla bir panel yazıyorsunuz ve ordan item ekleme, oyuncu banlama gibi işlemleri yapabiliyorsunuz. Yani veritabanı bağlantısı kurup sorgu atıyorsunuz panelden.

Benimde fikrim biz bu işi niye son teknolojileri kullanarak yapmıyoruz. NextJS ve Django (Rest Framework) kullanarak güzel bir API yazabiliriz açık kaynak kodlu

Merhaba, Metin2 geliştiricilerinin büyük bir çoğunluğu uzun süredir derleyici olarak GCC 4.9'u kullanıyordu, ancak son zamanlarda GCC 8'e geçmeye başladılar. :) Ancak, şu anda GCC 12'nin kullanıldığı dikkate alındığında, hala diğer geliştiricilere kıyasla geride olduklarını söyleyebiliriz maalesef :) Geliştiricilerin %80'i web çalışmaları yapmıyor, bu durumun bundan kaynaklandığını düşünüyorum.

Çok uygun fiyatlara bu hizmetleri sunan kişiler var o yüzden yapsan bile bu pazarda satamazsın

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri