- Konular
- 120
- Online süresi
- 2mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 659
- Altın Konu
- 17
- TM Yaşı
- 10 Yıl 4 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 211
- MmoLira
- 6,714
- DevLira
- 9
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar bir önceki açılan konuyu takip edenler olduysa tamamen hatalı ve oyuna girilemeyecek şekilde sadece gösteriş yapmak amaçlı paylaşılan dosyalardı. O haliyle oyuna girebilen insan sayısı bir elin parmaklarını geçmezdi. İnsanların duygularını suistimal etmek için yapılan davranışları tasnif etmemekle birlikte, kendilerini çok akıllı sanan arkadaşlara buradan isim vermeyip selamlarımı iletiyorum.
Bu yaptığım paylaşımın içerisinde bir önceki paylaşılan dosyalardakine kıyasla hatasız packler bulunmkta bir önceki paylaşılan dosyaların açık packleri hatalıydı pack kapatıcısını değiştirseniz dahi eksiklerden kaynaklı problem yaşayacaktınız.
Bir önceki paylaşımda paylaşılan .sql dosyalarının içeriği eksik/bozuktu o şekilde oyuna girebilmeniz mümkün değil, ben sizlere eksikleri tamamlayarak sorunsuz versiyonunu sunuyorum birde önceki paylaşımda pack kapatıcısı bulunmuyordu bu dosyaların içerisinde mevcut
Cin olmadan adam çarpmaya çalışmayın
Kanıt:
Oyunu derleyebileceğiniz ve çalıştırabileceğiniz uygun vds:
İndirme Linki:
Alternatif İndirme Linki:
Vt:
Bu yaptığım paylaşımın içerisinde bir önceki paylaşılan dosyalardakine kıyasla hatasız packler bulunmkta bir önceki paylaşılan dosyaların açık packleri hatalıydı pack kapatıcısını değiştirseniz dahi eksiklerden kaynaklı problem yaşayacaktınız.
Bir önceki paylaşımda paylaşılan .sql dosyalarının içeriği eksik/bozuktu o şekilde oyuna girebilmeniz mümkün değil, ben sizlere eksikleri tamamlayarak sorunsuz versiyonunu sunuyorum birde önceki paylaşımda pack kapatıcısı bulunmuyordu bu dosyaların içerisinde mevcut

Cin olmadan adam çarpmaya çalışmayın

Kanıt:
Oyunu derleyebileceğiniz ve çalıştırabileceğiniz uygun vds:
İndirme Linki:
Alternatif İndirme Linki:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Vt:
Ekli dosyalar
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Vatan kurtuldu arkadaşlar paylaşım için teşekkürler
Paylaşım için teşekkürler.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
' Piyasanın babası biziz çünkü ' ANLAYAN ANLADI
Offlineshopta, pazardan item çekince pazarın bozulması vb. hatanın çözümü için gereken sql dosyaları
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
@Svarog™
hallettim sıkıntı src klasöründeki isim Game Source diye boşluğu kabul etmiyormuş küçük yazı ve boşluksuz değiştirdim düzeldigirdiğin komut hatalı doğru yazamıyorsun
- Konular
- 51
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 2mo 27d
- Reaksiyon Skoru
- 357
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 146
- MmoLira
- 4,307
- DevLira
- 15
Elinize sağlık
- Konular
- 704
- Çözüm
- 7
- Online süresi
- 8mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 3,369
- Altın Konu
- 85
- Başarım Puanı
- 274
- MmoLira
- 566
- DevLira
- 9
Paylaşım için teşekkürler
- Konular
- 705
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 1y 1mo
- Reaksiyon Skoru
- 2,824
- Altın Konu
- 26
- Başarım Puanı
- 324
- MmoLira
- 897
- DevLira
- 6
Paylaşım için teşekkürler fakat konuda ki fırıncı ablamızın olduğu yeri kaldırdım.