- Konular
- 20
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 8d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 4 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 69
- MmoLira
- 469
- DevLira
- 6
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
CH'leri Açamıyorum kurulumlar doğru bir şekilde yapıldı ch açamıyorum tuhaf bir şekilde stderr hata atmıyor chlerle direk bağlantı kuramiyorum PS yazıp kontrol ediyorum MySQL yok ama navicata giriş yapabiliyorum anlamadım başka bir bilgisayardan aynı kurulumu yapınca sorunsuz açılıyor yardımcı olabilecek birisi var mı dc üzerinden ?
- Konular
- 281
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 1mo 5d
- Reaksiyon Skoru
- 252
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 212
- MmoLira
- -75,510
- DevLira
- 3
Sorunu cozersen bilgilendirirmisin bende cok ugrastim saolsun kuran arkadaslarda bende kuramadıCH'leri Açamıyorum kurulumlar doğru bir şekilde yapıldı ch açamıyorum tuhaf bir şekilde stderr hata atmıyor chlerle direk bağlantı kuramiyorum PS yazıp kontrol ediyorum MySQL yok ama navicata giriş yapabiliyorum anlamadım başka bir bilgisayardan aynı kurulumu yapınca sorunsuz açılıyor yardımcı olabilecek birisi var mı dc üzerinden ?
baska pcde gayet gzl kuruldu- Katılım
- 4 Şub 2018
- Konular
- 20
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 8d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 4 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 69
- MmoLira
- 469
- DevLira
- 6
Merhaba, paketteki dosyaların çoğu sorunsuz bir şekilde açılıyor gözüküyor ancak sadece 'ch' dosyaları açılmıyor gibi görünüyor. Bu sorunu çözmek için başka FreeBSD'de denemenizi öneririm. Eğer elinizde 13 sürümü veya başka bir 13 sürümü varsa, bu işletim sistemlerinde de 'ch' dosyalarının açılıp açılmadığını test edebilir misiniz? Olursa lütfen geri dönüş yapmayı unutmayınSorunu cozersen bilgilendirirmisin bende cok ugrastim saolsun kuran arkadaslarda bende kuramadıbaska pcde gayet gzl kuruldu

Son düzenleme:
- Konular
- 715
- Çözüm
- 47
- Online süresi
- 6mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 2,110
- Altın Konu
- 34
- Başarım Puanı