Kişi, işine geldiği zaman çok becerikli. Yeteneklerini kendisine fayda sağlayacak alanlara kullanması daha iyi olacaktır.Kişinin zevkine boş iş demek hiç yakışmadı sayın Admin bey
Belki böyle bir event yapmak istiyordur. Oyuna yeni bir renk katacağını düşünüyorum. Basit event gerçekleştirmekten herkes sıkılmıştır diye düşünüyorum.Kişi, işine geldiği zaman çok becerikli. Yeteneklerini kendisine fayda sağlayacak alanlara kullanması daha iyi olacaktır.
Evet dediğin gibi metin2de anlam eksikliği olduğunu düşünüyorum sadece metin kesip çar dizip ws atmak bi yere kadar eğlendiriyo , yeniliğe açık olmak lazımBelki böyle bir event yapmak istiyordur. Oyuna yeni bir renk katacağını düşünüyorum. Basit event gerçekleştirmekten herkes sıkılmıştır diye düşünüyorum.
İstediğim dil standartlarını uygulamalı öğrenmek c17 deki özellikleri falan kurcalıyorum bide metin2ye sistem yazmak keyifli zaten bu yaptığımda hobi ben kasabım tam teşekkürlü yazılımcı değildirekt indir unity ile yeni oyun yap niye boş işlerle uğraşıyorsun.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.