Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Ninja auto hunt sorunu ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan theay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar , bu konu hakkında fikri olan varmı acaba ?
Bazen yaratıkları hedef alıyor fakat genelde almıyor ve ok atma efekti çıkmasına rağmen ok atmıyor.
Hedefleri seçmiyor otomatik av da sorun ne olabilir nereyi araştırmam lazım

bi göz atmanızı isterim

Gördüğüm kadarıyla menzil ayarlamaları dışında bu hataya sebep olabilecek çok açık bir şey fark edemedim, denemenizi istediğim bişey var önce bu seçeneği elemek lazım;

[CODE lang="cpp" title="PythonMiniMap.cpp"]void CPythonMiniMap::ChangeAutoHuntRange(float fVal)
{
m_fAutoHuntImageRadius = fVal + 200.0; // Up
__SetPosition();
}[/CODE]

[CODE lang="cpp" title="PythonPlayer.cpp"] const float fDistance = pkInstMain->GetDistance(pkInstVictim);
if (fDistance > 600.0) // Up
continue;[/CODE]

[CODE lang="cpp" title="PythonCharacterManager.cpp"] const float fDistance = GetDistanceNew(*startPoint, targetPos);
if (fDistance < 600.0) // Up
m_vecVictimList.emplace_back(pkVictim, fDistance);[/CODE]

Şu değişiklikleri yaparak tekrar dener misin ? Böylece menzil ayarlamalarından olup olmadığını net olarak tespit ederiz.

Gördüğüm kadarıyla menzil ayarlamaları dışında bu hataya sebep olabilecek çok açık bir şey fark edemedim, denemenizi istediğim bişey var önce bu seçeneği elemek lazım;

[CODE lang="cpp" title="PythonMiniMap.cpp"]void CPythonMiniMap::ChangeAutoHuntRange(float fVal)
{
__SetPosition();
}[/CODE]

[CODE lang="cpp" title="PythonPlayer.cpp"] const float fDistance = pkInstMain->GetDistance(pkInstVictim);
continue;[/CODE]

[CODE lang="cpp" title="PythonCharacterManager.cpp"] const float fDistance = GetDistanceNew(*startPoint, targetPos);

Şu değişiklikleri yaparak tekrar dener misin ? Böylece menzil ayarlamalarından olup olmadığını net olarak tespit ederiz.
sorun devam ediyor engebeli arazide yapıyor genelde

{
__SetPosition();
}[/CODE]

continue;[/CODE]

bu sefer karakterlerede vurmaya başladı başka oyunculara :)

bu sefer karakterlerede vurmaya başladı başka oyunculara :)
Hmm, o zaman hem menzilden yana sıkıntı yok hem de yazan arkadaş hedefleri sınırlamamış, açıkçası çok fazla değişiklik gerekiyor gibi gözüküyor, sistemi yazan arkadaşın yaptığı işler normalde iyi kalitededir sanıyorum bu warez edilen eski bir versiyonu, vaktim olursa bakacağım ama kendiniz kurcalamak isterseniz, targetlere mob veya metin koşulu, okçular için de bir tracerror ekleyerek sorunu tespit etmeyi deneyebilirsiniz.

Hmm, o zaman hem menzilden yana sıkıntı yok hem de yazan arkadaş hedefleri sınırlamamış, açıkçası çok fazla değişiklik gerekiyor gibi gözüküyor, sistemi yazan arkadaşın yaptığı işler normalde iyi kalitededir sanıyorum bu warez edilen eski bir versiyonu, vaktim olursa bakacağım ama kendiniz kurcalamak isterseniz, targetlere mob veya metin koşulu, okçular için de bir tracerror ekleyerek sorunu tespit etmeyi deneyebilirsiniz.
Öneri için teşekkürler müsait bir zamanda kontrol edeyim çözüme ulaşırsam konu altından bildiririm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri