HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Fonksiyon push ebp den basliyor fakar cheat engine referance string taramasi yapilinca asm kodlarini duzenliyor bazen goremiyosun mesela ben suan memleketteki pc de islemci uyumsuzlugundan dbvm kullanamiyorum burada bulman sana fayda saglamayacak kaynak koddan return adresin neresi olmadi nerde baslamasi herektigini anlaman lazim mesela return neden var orda duz can degerini aratinca neden bulamiyorsun bunlari arastir
Kod:#include <Windows.h> #include <iostream> #include <vector> int GetStatus(DWORD dwType, DWORD moduleBase) { typedef int(__thiscall* tCPythonPlayerGetStatus)(void* This, DWORD dwType); DWORD calladdr = moduleBase + 0x1EE4AD0; DWORD PythonPlayer = moduleBase + 0x01D9F9DF; tCPythonPlayerGetStatus CPythonPlayerGetStatus = (tCPythonPlayerGetStatus)(calladdr); return CPythonPlayerGetStatus((void*)PythonPlayer, dwType); } void Main() { DWORD moduleBase = (DWORD)GetModuleHandle("metin2client.exe"); AllocConsole(); FILE* f; freopen_s(&f, "CONOUT$", "w", stdout); printf("M2 Test\n"); printf("moduleBase address: 0x%X\n", moduleBase); Sleep(3000); int maxHP = GetStatus(6,moduleBase); int currentHP = GetStatus(5, moduleBase); printf("Max HP: %d\n", maxHP); printf("Current HP: %d\n", currentHP); FreeConsole(); } BOOL APIENTRY DllMain(HMODULE hModule, DWORD ul_reason_for_call, LPVOID lpReserved) { switch (ul_reason_for_call) { case DLL_PROCESS_ATTACH: CreateThread(NULL, 0, reinterpret_cast<LPTHREAD_START_ROUTINE>(Main), hModule, 0, NULL); break; } return TRUE; }
Valla adamsın reis kaçgündür uğraşıyorum sonunda oldu

yukarıyı okumayı deneyebilirsinKonu hakkinda yardimci olabilecek biri var mi ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)