Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

✅【Tramola2- Eskiye Has Macera】★✅【1-99 HARD EMEK】★✅【%100 NOSTALJİ】★✅【KOSTÜM&BAŞLIK,PET YOK !】✅★【26 NİSAN CUMA 21:00'DA AÇILIYOR】✅ MİA GAMES GÜVENCESİ !

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

Tramola2resmi

Level 1
Üye
Konular
3
Online süresi
1g 44555s
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
Başarım Puanı
42
TM Yaşı
5 Yıl 2 Ay 2 Gün
MmoLira
573
DevLira
0
Lonca Turnuva Ödülü
1

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Tramola2 26 Nisan Cuma günü 21:00'da ''HARD EMEK'' Serüvenini yeniden sizlere yaşatmaya geliyor.
2008 -2010 Yıllarındaki kaybetmiş Gençliğinizi,Demircide Geçirdiğiniz Zamanları,Kömür Karası Çelikleri,
Dolunay Ve KDP Düşürmenin Hazzını, Vadide Grup Halinde Kasıldığınız Zamanları Tekrar Yaşatmak İçin Geliyoruz.
Eski yıllardaki gibi her itemin değerli olduğu, her efsunun kıymetli olduğu sürekli tüm haritalara yaşanan eşsiz savaşların, rekabetlerin döndüğü bu macera başlıyor.
Amacımız Hard Emek Seven Tüm Oyunculara Adaletli, Güvenilir Ve Profesyonel Hizmet Sunarak Uzun Yıllar Hizmet Vermektir.

👥
Discord : https://discord.gg/miagames
✨
Tanıtım :
https://tanitim.tramola2.com/

✮ 1-99 Level Hard Emek Oyun Yapısı
✮ 2008-2010 Sade ve Anlaşılır Oyun Yapısı
✮ Dolunay-Kdp-Madalyon Düşürmeli.
✮ Eski Tip Balık Tutma Geri Döndü.
✮ Özlenen Nostalji At Görevi Geri Döndü.
✮ Özlenen Nostalji Event'ler.
✮ Kostüm, Başlık,Silah Fişi, Pet, P Yüzüğü YOK ! P2W Karşıtı Oyun Yapısı.
✮ Üst düzey optimizasyon ve temiz altyapı.
✮ Profesyonel Oyun Ekibi

grotto.png

Konu sabite alınacaktır.

Bu alanda PVP server tanıtımı yapmak yasaktır. Uygun alana taşındı.

Başarılı

Hayırlı olsun, başarılar dilerim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri