Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Hile İstek Metin2 Sekmeme kalıcı pointer bulmak?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sezgincan34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

sezgincan34

Level 1
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Üye
Konular
6
Online süresi
1d 23h
Reaksiyon Skoru
8
Altın Konu
0
TM Yaşı
7 Yıl 1 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
47
MmoLira
358
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar Vadi2 için stringleri silip sekmeme yapabiliyorum fakat bunu programa dökerken sorun yaşıyorum bilenler yardımcı olabilir mi acaba?

back_damage_flying
back_falling_stand
damage_flying
falling_stand

Bu değerleri silip sekmemeyi başarıyla yapabiliyorum login ekranında fakat bunların kalıcı pointerını bulup programa dökmeyi beceremedim. Bir yöntemim daha var

cmp dword ptr [edx+00000310],01 bu değerdeki 01 sayısını 02 yaptığımda cheat engine üzerinden tekrardan sekmeme elde ediyorum fakat bunda bir değişiklik var sadece space attığımda düşmüyor ama stringlerde öyle değil komple sekmiyor hiç bana bu iki seçenekten birinin sekmeme pointerı lazım bunu nasıl bulabilirim yardım edebilir misiniz?

Merhabalar Vadi2 için stringleri silip sekmeme yapabiliyorum fakat bunu programa dökerken sorun yaşıyorum bilenler yardımcı olabilir mi acaba?

back_damage_flying
back_falling_stand
damage_flying
falling_stand

Bu değerleri silip sekmemeyi başarıyla yapabiliyorum login ekranında fakat bunların kalıcı pointerını bulup programa dökmeyi beceremedim. Bir yöntemim daha var

cmp dword ptr [edx+00000310],01 bu değerdeki 01 sayısını 02 yaptığımda cheat engine üzerinden tekrardan sekmeme elde ediyorum fakat bunda bir değişiklik var sadece space attığımda düşmüyor ama stringlerde öyle değil komple sekmiyor hiç bana bu iki seçenekten birinin sekmeme pointerı lazım bunu nasıl bulabilirim yardım edebilir misiniz?
1. yöntem için pointer scan yapabilirsin.
2. yöntem için pattern scan veya direkt mevcut adresini yazıp değiştirebilirsin ayrı bir pointera ihtiyacın yok.

1. yöntem için pointer scan yapabilirsin.
2. yöntem için pattern scan veya direkt mevcut adresini yazıp değiştirebilirsin ayrı bir pointera ihtiyacın yok.
Bu işlerde biraz yeniyim de daha detaylı bir şekilde anlatıp yapabilir misin acaba?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri