- Konular
- 6
- Online süresi
- 1d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 1 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 358
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhabalar Vadi2 için stringleri silip sekmeme yapabiliyorum fakat bunu programa dökerken sorun yaşıyorum bilenler yardımcı olabilir mi acaba?
back_damage_flying
back_falling_stand
damage_flying
falling_stand
Bu değerleri silip sekmemeyi başarıyla yapabiliyorum login ekranında fakat bunların kalıcı pointerını bulup programa dökmeyi beceremedim. Bir yöntemim daha var
cmp dword ptr [edx+00000310],01 bu değerdeki 01 sayısını 02 yaptığımda cheat engine üzerinden tekrardan sekmeme elde ediyorum fakat bunda bir değişiklik var sadece space attığımda düşmüyor ama stringlerde öyle değil komple sekmiyor hiç bana bu iki seçenekten birinin sekmeme pointerı lazım bunu nasıl bulabilirim yardım edebilir misiniz?
back_damage_flying
back_falling_stand
damage_flying
falling_stand
Bu değerleri silip sekmemeyi başarıyla yapabiliyorum login ekranında fakat bunların kalıcı pointerını bulup programa dökmeyi beceremedim. Bir yöntemim daha var
cmp dword ptr [edx+00000310],01 bu değerdeki 01 sayısını 02 yaptığımda cheat engine üzerinden tekrardan sekmeme elde ediyorum fakat bunda bir değişiklik var sadece space attığımda düşmüyor ama stringlerde öyle değil komple sekmiyor hiç bana bu iki seçenekten birinin sekmeme pointerı lazım bunu nasıl bulabilirim yardım edebilir misiniz?
- Konular
- 20
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 3mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 237
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 4,674
- DevLira
- 0
1. yöntem için pointer scan yapabilirsin.Merhabalar Vadi2 için stringleri silip sekmeme yapabiliyorum fakat bunu programa dökerken sorun yaşıyorum bilenler yardımcı olabilir mi acaba?
back_damage_flying
back_falling_stand
damage_flying
falling_stand
2. yöntem için pattern scan veya direkt mevcut adresini yazıp değiştirebilirsin ayrı bir pointera ihtiyacın yok.
- Konular
- 6
- Online süresi
- 1d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 1 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 358
- DevLira
- 0
Bu işlerde biraz yeniyim de daha detaylı bir şekilde anlatıp yapabilir misin acaba?1. yöntem için pointer scan yapabilirsin.
2. yöntem için pattern scan veya direkt mevcut adresini yazıp değiştirebilirsin ayrı bir pointera ihtiyacın yok.
- Konular
- 20
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 3mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 237
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 4,674
- DevLira
- 0
Bugün yada yarın bununla ilgili bir konu açacağım.Bu işlerde biraz yeniyim de daha detaylı bir şekilde anlatıp yapabilir misin acaba?
- Konular
- 20
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 3mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 237
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 4,674
- DevLira
- 0
Programlama bilmeden sekmeme hilesi
Bu eğitim, yalnızca yasal ve etik amaçlar için kullanılmalıdır. Burada öğretilen bilgilerin kötüye kullanılması durumunda yaşanabilecek sorunların sorumluluğu size aittir. Merhaba arkadaşlar, Bugün size programlama bilmeden ve sürekli olarak cheat engine ile uğraşmadan nasıl sekmeme hilesi...