Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
öncelikle en güçlü karakter düşük levelde sura karabüyüdür fakat 95 level civarı sura büyülü kılıç ve ninja okçu en güçlü karakterler olur (büyülü kılıç ninja okçuyu alırxD)
FAKAT EN KOLAY KASILAN SAVAŞÇI ZİHİNSEL VFE BEDENSELDİ
ZİHİNSEL:Slotlarda az canınız gider ama yavaş kesersiniz
BEDENSEL:Slotları hızlı kesersiniz ama çok canınız gider yada ölürsünüz belki hiç canınız gitmez slota bağlıxD
SURA BÜYÜLÜ KILIÇI EN GÜÇLÜ HALE GETİRMENİN YOLU:
Şimdi kasılan bir sura büyülü kılıç spye veilmelidir full diğerleri 5 olmalıdır sonra hp sonra str nie derseniz suranın dehşet hariç tüm özellikleri zeka yükseltir(zeka=yani sp)bu yüzden büyülü kılıcıda yükselteceği için strye vermek gerek olmaz ama sura büyülü kılıç 30 levelde bi şey yapamaz 65 levelde bişey yapamaz ama 70-80 arası sp hp ve str fullenio ve çoğunlukla özellikler p oluyor size önerim beceri verme sırası (büyülü keskinlik-parmak dabesi-karanlık koruma-hotum-dehşet-büyü çözmedir)benim sura 72 level ve düz 1.2k civarı çakıo kritikle düşünün özelliklede 6 veya 7k çakıo öneririm yani
FAKAT EN KOLAY KASILAN SAVAŞÇI ZİHİNSEL VFE BEDENSELDİ
ZİHİNSEL:Slotlarda az canınız gider ama yavaş kesersiniz
BEDENSEL:Slotları hızlı kesersiniz ama çok canınız gider yada ölürsünüz belki hiç canınız gitmez slota bağlıxD
SURA BÜYÜLÜ KILIÇI EN GÜÇLÜ HALE GETİRMENİN YOLU:
Şimdi kasılan bir sura büyülü kılıç spye veilmelidir full diğerleri 5 olmalıdır sonra hp sonra str nie derseniz suranın dehşet hariç tüm özellikleri zeka yükseltir(zeka=yani sp)bu yüzden büyülü kılıcıda yükselteceği için strye vermek gerek olmaz ama sura büyülü kılıç 30 levelde bi şey yapamaz 65 levelde bişey yapamaz ama 70-80 arası sp hp ve str fullenio ve çoğunlukla özellikler p oluyor size önerim beceri verme sırası (büyülü keskinlik-parmak dabesi-karanlık koruma-hotum-dehşet-büyü çözmedir)benim sura 72 level ve düz 1.2k civarı çakıo kritikle düşünün özelliklede 6 veya 7k çakıo öneririm yani
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)