Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

WoW Faktörü: World of Warcraft'ın Plunderstorm'u!! -2-

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KERİM ERBAY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 237

KERİM ERBAY

Ne Mutlu Türküm Diyene!
TM Üye
Konular
2,176
Çözüm
49
Online süresi
1y 4mo
Reaksiyon Skoru
5,109
Altın Konu
497
Başarım Puanı
449
MmoLira
137,024
DevLira
27
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bu konuda tamamen aynı fikirde değilim ancak en mantıklı olan seçenek bu gibi görünüyor. Olayların bu şekilde bir araya gelmesine sebep olan koşullar dizisidir, çünkü aksi takdirde oyun oyuncularından herhangi birinin isteğine cevap vermez. Arathi Highlands'i hiç kimsenin istemediği bir battle royale arenasına dönüştürmek tuhaf bir gelişme ve açıkçası şu an ve daha önemli sürümler arasındaki süreyi dolduracak bir şey değil, ama en azından birkaç gözü daha çekebilir ve umarız Blizzard'ın oluşturmak istediği ekosistemi besler.

Blizzard'ın ekosistemini desteklemek için tamamen yeni oyunlar sunma girişimlerinin başarısızlığa uğradığını ve büyük ölçüde başarısız olduğunu gördüğümüzde, geliştiricilerin "Peki, bir battle royale oyunu yapabiliriz" demek isteyebileceği şaşırtıcı olmayabilir. Tamamen yeni bir motor yapamasak bile belki birkaç gözü çekebilecek yan ürünler olabilir mi? Ha? Ha?”

Ancak, bu modu oynamanın en büyük çekiciliğinin perakende WoW için bir sürü ödül olduğu düşünüldüğünde, bunu ortaya koyan kişinin bu konuda pek fazla inancı olmadığını düşünüyorum. İnsanlar bu ödülleri kazanmaya çalışırken modun bir süre daha popüler kalacağını düşünüyorum ve görünüşe göre bunu yapan insanlar, istedikleri ödülleri aldıktan sonra mod nedeniyle burada kalacaklarını umuyorlar, o kadar iyi ki.

Yine de bu bir temenni gibi görünüyor. Modun çok iyi olduğunu, her zaman orada olacak insanların olacağını düşünüyorum, ama bana öyle geliyor ki insanlar ödülleri almak için modu yeterince oynayacaklar ve sonra bir daha dokunmayacaklar. Daha önce de belirttiğim gibi, bu oynanış tarzını isteyenlerin zaten daha büyük popülasyonlara ve daha belirgin oyun döngülerine sahip başka seçenekleri var. Bu o değil. Ve şüpheniz olmasın, WoW'un arkasındaki ekip her adımda burada ne yaptığını tam olarak biliyordu. Korsan sembolünden öte ne olacağına dair hiç ipucu verilmemesi ve "Bu yama bir yan oyun modu olacak" bile söylenmemesi bilinçli bir seçimdi. Geliştiricilerin MMORPG oyuncularının sinirleneceğini bildiklerinden, insanların bir şey yayınlanmadan önce sinirlenmesini önlemek için tüm bunlar kasıtlı olarak yavaş bir ilerlemeydi. İyi bir sebeple tartışırdım.

1711352810231.png

Elbette bu, mevcut varlıkların akıllıca yeniden kullanılmasıdır, ancak başka bir düzeyde, kimsenin istemediği bir oyun modudur ve aynı zamanda ona çok fazla yatırım yapmayabilecek oyunculara zaman sınırlı bir yük getirmektedir. Bu, elinizde sertifikalı bir vurucu olduğunuzu düşündüğünüzde değil, oyuncularınızın potansiyel olarak barışa karar vermesinden endişe ettiğinizde yapacağınız türden bir şeydir.

Sonuç olarak, geliştiricilerin yeni şeyler denemesi fikri hoşuma gidiyor, ancak uygulama ve şaşırtma ağzımda kötü bir tat bırakıyor ve bunların hepsinin aşırı FOMO tepkisinin eklenmesiyle yapılmış olması gerçekten tüylerimi diken diken ediyor. Elbette, bu zaten sevmediğim bir oyun modu, belki de bununla daha az ilgilenmem anlaşılabilir bir durum… ama bunu aşırı gizlilikle birleştirdiğinizde, pek de hevesli olmayacağım. Bunlar benim için çok önemli içeriklerdi.

Günün sonunda, oyun modunun kendisi hakkındaki potansiyel şüpheciliğin çoğunun abartılmış olabileceğini düşünsem bile, bunun nasıl sunulduğunu ve ne anlama geldiğini beğenmiyorum. Ve bu da çay. Bu şimdiye kadarki en kötü şey değil ama beni içine çekmeye çalışan manipülasyon yüzünden oyunu daha az oynamak istememi sağlıyor. Bunu ne yaparsan yap.

Ayrıca korsan olayını şimdiye kadar bitirmedik mi? Aylarca görmezden gelip sinemalarda gösterime giren o aptal filmlerden birini daha mı izlemek zorunda kalacağım?
İnşallah, umarım değildir.

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri