Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
4.71 yıldız(lar) 7 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

ne biliyorsunda böyle bir yorum yapıyorsun merak ettim, bu bahsettiğin files ile şuan bir çok oyun açık sadece güncel bir kaç sistem ve game şişiren dosyaları değişip devam etceksin bir bilgin yok patlar oyun yazmış cahiliyet kokuyorsun
Kardeşim benim Ozaman bu halliyle aç da göreyim 20 onlinede patlıcanı düşünüyorum max 20 bilgin olsa seninde banada böyle birşey yazıcana neden diye sorabilirsin :D

Kardeşim benim Ozaman bu halliyle aç da göreyim 20 onlinede patlıcanı düşünüyorum max 20 bilgin olsa seninde banada böyle birşey yazıcana neden diye sorabilirsin :D

Kardeşim bir huyum var normalde cahillere bilgisizlere emek bilmeyen birşey bilmeyenlere yazmıyorum dua et orucum ondan sanırım.

MickyMouse' kardeşim benim bilgin olmadı şeylere ne biliyorsun demiceksin neden diyeceksin Ben burda bilgi yarışdırmıyorum Neyse Dağa söze gerek yok 20 max herkese bilgilendireyim 21 görünce coreye hazır olun Ben incelemedim oyunu böyle söylemem :)

MickyMouse' kardeşim benim bilgin olmadı şeylere ne biliyorsun demiceksin neden diyeceksin Ben burda bilgi yarışdırmıyorum Neyse Dağa söze gerek yok 20 max herkese bilgilendireyim 21 görünce coreye hazır olun Ben incelemedim oyunu böyle söylemem :)
dostum kullanırsın kullanmazsın neden salça oluyorsun ki

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri