noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
4.71 yıldız(lar) 7 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bir başkasının paylaştığı link üzerinden konu yeniden aktif ediliyor, ancak konu sahibinden onay alınmıyor. Eklediğiniz dosyayı indirdim, içerik benim paylaştığım dosyayla aynı değil. Benzer dosyalar olabilir, ancak bu dosyanın farklı isimlerle el altından dolaşan saçma sapan işlemler yapılmış birçok versiyonu var. İndirecek kişilerin bilgisine sunarım.
konu sahibi niye konuyla ilgilenmiyor diye sormazlarmı adama ?

konu sahibi niye konuyla ilgilenmiyor diye sormazlarmı adama ?
Sorulmuş ki ilgilenilmediği için kapatılmış. Dosyanın bağlantısını gereksiz bulduğum için, aktif konumda olduğunu unutup silmişim ve bu yüzden konuya ekleyememişim. Sonuç olarak konu kapanmış. Yeni dosyanın içeriği ne kadar kontrol edildi veya önceki dosya ile karşılaştırıldı ki, sorulmadan konuya ekleniyor? Sonuçta biri bu konu üzerinden bu dosyayı indirip, bahsettiğim sorunlar dışında başka bir sorun yaşarsa sorumluluk bana ait olacak.

Sorulmuş ki ilgilenilmediği için kapatılmış. Dosyanın bağlantısını gereksiz bulduğum için, aktif konumda olduğunu unutup silmişim ve bu yüzden konuya ekleyememişim. Sonuç olarak konu kapanmış. Yeni dosyanın içeriği ne kadar kontrol edildi veya önceki dosya ile karşılaştırıldı ki, sorulmadan konuya ekleniyor? Sonuçta biri bu konu üzerinden bu dosyayı indirip, bahsettiğim sorunlar dışında başka bir sorun yaşarsa sorumluluk bana ait olacak.

Ekran Alıntısı.JPG

bende 1-1 senin o paylaştığın var güncellememi istermisin :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri