Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
source kısmındaki yaptığın ayarları orjinale çekip sadece channel configlerini düzenliyip denermisiniz. eğerki olmuyor ise eklenen sistemdende kaynaklanıyor olabilir. mevcut sistem sandık acma sistemindede cpu yükseltmesi yaşanıyor. farklı bir sandık sistemi ekleyebilirsiniz.hocam yardımınız için teşekkürler, config.cpp de ki kısmı 1 000 000 olarak değiştirdim auth ve tüm kanallardaki (toplam 27) dosyadaki CONFIG dosyalarındaki söylediğiniz kısmı ITEM_COUNT_LIMIT: 999999 olarak değiştirdim bu sefer de maksimum stack 16959 oldu daha da aşağı indi yine bir yerde sıkıntı var ama bilemedim.
Çözümleyebilen oldu muSelamlar, başlangıç seviyesini nereden değişebilirim ? Sanırım src'nin içerisine bırakılmış ancak bulamadım.
Öncelikle Files için teşekkürler. Birkaç sorum olacak.
1- game dosyası oluştururken aşağıda ki gibi hata alıyorum.
utils.cpp:3:10: fatal error: boost/date_time/posix_time/posix_time.hpp: No such file or directory
3 | #include <b#includex_time/posix_time.hpp>
| ^~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
2 - Metinlere vurulan damageleri saymıyor
1- game dosyası oluştururken aşağıda ki gibi hata alıyorum.
utils.cpp:3:10: fatal error: boost/date_time/posix_time/posix_time.hpp: No such file or directory
3 | #include <b#includex_time/posix_time.hpp>
| ^~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
2 - Metinlere vurulan damageleri saymıyor
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)