HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
paylaşım için teşekkür ederim şimdi gece oynayamadım biraz farm yapıyım bıktım 55 120 de sabahlara kadar metin kesmekten
kurulum videso atarmısın kralpaylaşım için teşekkür ederim şimdi gece oynayamadım biraz farm yapıyım bıktım 55 120 de sabahlara kadar metin kesmekten
Ekli dosyayı görüntüle 111219
ip adresini 192.168.1.43 olarak verdiğim root üzerinden düzenleyip giriş sağlayabilirsiniz çözümün mucidi @SavasciHuso kendisine teşekkür ederim çözüm hiçbir şekilde build vs almadan giriş sağlanmaktadırkurulum videso atarmısın kral
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
freebsde atarmısın 12.2 indirdim python3 hatası alıyorum onuda kurmaya calısıyorum oda hata verıyorda tesekkurlerip adresini 192.168.1.43 olarak verdiğim root üzerinden düzenleyip giriş sağlayabilirsiniz çözümün mucidi @SavasciHuso kendisine teşekkür ederim çözüm hiçbir şekilde build vs almadan giriş sağlanmaktadır
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
freebsd bu pyton hatası için pkg install python3freebsde atarmısın 12.2 indirdim python3 hatası alıyorum onuda kurmaya calısıyorum oda hata verıyorda tesekkurler
https://forum.turkmmo.com/konu/3812...c8-gcc9-gcc10-mysql5-6-mariadb10-3-python2-7/
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)