HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Neredeyse 3 yılımı verdiğim dosyanın w*rez oluşu.. Bug’ların tespitini ben yapıyordum.. Fixleri Enable_Pachi atıyordu.. Berkay güncellemeyi veriyordu.. Orhan parayı kırıyordu 
Kullanacak kişiler dikkat etsin, ilk sürümüyse vatanseverin akla gelmeyecek birçok bug var
)

Kullanacak kişiler dikkat etsin, ilk sürümüyse vatanseverin akla gelmeyecek birçok bug var
)tam ilk sürümü değil gibi msp zamanından kalma dosyalar sanırım bildiğiniz varsa özelden atın deneyebilirimNeredeyse 3 yılımı verdiğim dosyanın w*rez oluşu.. Bug’ların tespitini ben yapıyordum.. Fixleri Enable_Pachi atıyordu.. Berkay güncellemeyi veriyordu.. Orhan parayı kırıyordu
Kullanacak kişiler dikkat etsin, ilk sürümüyse vatanseverin akla gelmeyecek birçok bug var)
ilk sürümü değil son vatanseverdir <3Neredeyse 3 yılımı verdiğim dosyanın w*rez oluşu.. Bug’ların tespitini ben yapıyordum.. Fixleri Enable_Pachi atıyordu.. Berkay güncellemeyi veriyordu.. Orhan parayı kırıyordu
Kullanacak kişiler dikkat etsin, ilk sürümüyse vatanseverin akla gelmeyecek birçok bug var)
Bunun frebsd nereden bulabilirizilk sürümü değil son vatanseverdir <3
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)