xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

55-120 Server Files Dosyaları

5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bewis andolan2 ismi geçince anlık konuya dahil olur birazdan amk adamın filesi ne ara @Elissa1 senin oldu kankss
Sezon 1.ini ben sağladım o ise sezon 2sini sağladı

Neyse Hermes2'yide biz atıp 55-120 piyasasına . yı koyalım @Elissa1

Andolan2 ve altay2 filesi değil Levis filesidir Andolan elissaya ait mert şişman denilen kişi elissanın filesini kar karşılığı satıyor olay bu
andolon felan elissaya ait değil elissada hiera2 filesini satıyor kullanılan hazerfenin kullandığı fileste hiera2 filesi bu mertin şuanki kullandığı fileste hiera2 filesi

andolon felan elissaya ait değil elissada hiera2 filesini satıyor kullanılan hazerfenin kullandığı fileste hiera2 filesi bu mertin şuanki kullandığı fileste hiera2 filesi

Hiera2 filesi dediğin filesin üzerine şahsım olarak 100.000 Lira para harcadım. @Luigina o files üzerinde ücreti karşılığı bir çok değişiklik hatta files baştan sona yapıldı diyebilirim ne anlatıyorsun moruq @Elissa1

Mert dediğin bevis değildir umarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri