Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
MEF Üniversitesi, 2012 yılında İstanbul'da kurulmuş bir vakıf üniversitesi. Yüzde 30 oranında İngilizce eğitim veren Hukuk Fakültesi dışında tüm bölümlerinde İngilizce eğitim vermektedir. Dünya çapında "Ters-yüz Sınıf" eğitim modelini benimseyen ilk üniversitedir. MEF Üniversitesi, Türkiye'de ABET akreditasyonuna sahip sekiz üniversiteden biridir. Bütün mühendislik bölümleri için akreditasyon almıştır.
Akademik birimler
Fakülteler
Eğitim Fakültesi
Fakülte Dekanı: Prof. Dr. Mustafa Özcan
İlk Öğretim Matematik Öğretmenliği
İngilizce Öğretmenliği
Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık
Hukuk Fakültesi
Fakülte Dekanı: Prof. Dr. Havva Karagöz
Hukuk
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Fakülte Dekanı: Prof. Dr. Mustafa Kibaroğlu
Ekonomi
İşletme
Psikoloji
Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler
Mühendislik Fakültesi
Fakülte Dekanı: Prof. Dr. Mehmet Fevzi Ünal
Bilgisayar Mühendisliği
Elektrik - Elektronik Mühendisliği
Endüstri Mühendisliği
İnşaat Mühendisliği
Makine Mühendisliği
Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi
Fakülte Dekanı: Prof. Dr. Arda İnceoğlu
Mimarlık
İç Mimarlık
Enstitüler
Sosyal Bilimler Enstitüsü
Fen Bilimleri Enstitüsü
Ödüller
Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı (ÜniAr) tarafından Mayıs 2020 vakıf üniversiteleri arasında pandemi sürecini en iyi yöneten üniversite.
ÜniAr’ın Temmuz 2020’de öğretim üyeleriyle yaptığı araştırmaya göre 193 devlet ve vakıf üniversitesi arasında öğretim kalitesinde birincilik.
Blackboard tarafından 2020 yılı “Öğretme ve Öğrenme” ödülü.