- Konular
- 7
- Online süresi
- 84624s
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 83
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 25 Gün
- MmoLira
- 383
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Bildiğiniz gibi metin2pvp piyasası ne kadar kaşarlanırsa kaşarlansın bizler sayesinde yapabiliyor. Ya da yapıyormuş gibi yapıp gözümüzün önünde duruyor. İşte bu haftaki rezalet hakkındaki düşüncelerim:
8 Mart 2024 tarihinde KaptanMikro öncülüğünde
Adeta 2 hafta önce bir tane yayıncı tutarak gel sen bizim altyapımızla veya herkiminse artık bir sunucu aç. 2 hafta orada vururuz, sonra gelirsin bizim sunucuda da vururuz ama kaçmayız. İtemcinin site reklam müsaitliğinin 2025 yılına kadar dolu olduğunu da düşünürsek birkaç kişi piyasayı elinde bulunduruyor ve bu sözde yayıncıları çevire çevire kullanıyorlar. Zaten son dönemde çıkan yayıncı artık kendi sunucusunu açıyor muhabbetleri de bundandır diye düşünüyorum.
Sunucun açılmadan "UZUN ÖMÜRLÜ, ÖMÜRLÜK, EMEKLERİN BOŞA GİTMEZ" şeklinde sloganlar atıp yiyenlere yuttur 2 hafta sonra halen bir sunucun açık ve aktifken başka bir sunucunun yayıncısı ol. Para için söylemediğiniz yalan sömürmediğiniz emek kalmadı.
Hadi parası olanları sömürün eyvallah da, gündelik hayatın keşmekeşinden sıkılıp kafasını dağıtmak isteyen insanların vaktini çalmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz. (Muhtemelen hiç.)
"Ben eğlenmeme bakıyorum." "Beni ilgilendirmez." diyenler olacaktır mutlaka. Sadece ortada duran ve gözümüze soka soka vaktimizi çalanlarla ilgili düşüncelerimi paylaşmak istedim.
Ayrıca daha uzun ömürlü kendine sadık sunucuları şuradan takip edebilirsiniz:
8 Mart 2024 tarihinde KaptanMikro öncülüğünde
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
adı altında bir sunucu açıldı. Beş gün sonra yani 22 Mart 2024 tarihinde açılacak
'nin altyapısı ile birebir aynı. Utanmasalar artık tanıtımları bile aynı koyacaklar. Bugün AlbaMt2'nin
adresine girdiğimde ise şöyle bir mesajla karşılaştım:
Adeta 2 hafta önce bir tane yayıncı tutarak gel sen bizim altyapımızla veya herkiminse artık bir sunucu aç. 2 hafta orada vururuz, sonra gelirsin bizim sunucuda da vururuz ama kaçmayız. İtemcinin site reklam müsaitliğinin 2025 yılına kadar dolu olduğunu da düşünürsek birkaç kişi piyasayı elinde bulunduruyor ve bu sözde yayıncıları çevire çevire kullanıyorlar. Zaten son dönemde çıkan yayıncı artık kendi sunucusunu açıyor muhabbetleri de bundandır diye düşünüyorum.
Sunucun açılmadan "UZUN ÖMÜRLÜ, ÖMÜRLÜK, EMEKLERİN BOŞA GİTMEZ" şeklinde sloganlar atıp yiyenlere yuttur 2 hafta sonra halen bir sunucun açık ve aktifken başka bir sunucunun yayıncısı ol. Para için söylemediğiniz yalan sömürmediğiniz emek kalmadı.
Hadi parası olanları sömürün eyvallah da, gündelik hayatın keşmekeşinden sıkılıp kafasını dağıtmak isteyen insanların vaktini çalmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz. (Muhtemelen hiç.)
"Ben eğlenmeme bakıyorum." "Beni ilgilendirmez." diyenler olacaktır mutlaka. Sadece ortada duran ve gözümüze soka soka vaktimizi çalanlarla ilgili düşüncelerimi paylaşmak istedim.
Ayrıca daha uzun ömürlü kendine sadık sunucuları şuradan takip edebilirsiniz:
En iyi Metin2 Pvp Serverler Listesi - TOP 10
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 111
- Online süresi
- 10g 75722s
- Reaksiyon Skoru
- 470
- Altın Konu
- 4
- Başarım Puanı
- 156
- TM Yaşı
- 2 Yıl 1 Ay 29 Gün
- MmoLira
- 112
- DevLira
- 12
PW2 Hocam ne vur kaçı öyle direk vurkaç yazılır mı sende var ya ?
Paylaşım için teşekküler.
- Konular
- 7
- Online süresi
- 84624s
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 83
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 25 Gün
- MmoLira
- 383
- DevLira
- 0
Deneme Tahtası olmayın
KaptanMikro'nun rengi atmış Mavi'den Yeşil'e dönmüş Allah Allah. Yayıncı permini almış olduğunuz için olabilir mi? Yazdığı mesaj hala duruyor
KaptanMikro'nun rengi atmış Mavi'den Yeşil'e dönmüş Allah Allah. Yayıncı permini almış olduğunuz için olabilir mi? Yazdığı mesaj hala duruyor
Son düzenleme:
- Konular
- 7
- Online süresi
- 84624s
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 83
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 25 Gün
- MmoLira
- 383
- DevLira
- 0
Bir de bu chatbot dedikleri şey çıkmış random discord kullanıcılarına kendilerine soru soruluyormuş gibi yaptırıyorlar.
Gelin sunucu sahibinin bu konudaki düşüncelerine bakalım:
Aşağıdaki videoda %75'inden fazlası bot
Aşağıdaki videoda %75'inden fazlası bot
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)