Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Offline Shop Nasıl Kurulur ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan resul060606
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 480
3.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Herkese merhaba filesime offline shop eklemek istiyorum. Webde gezindim ne bir video nede bir anlatım var. Kısa ve öz bu işi anlatacak bir arkadaş çıkar mı acaba ?

Teşekkürler.

client_folder deki dosyalar Client klasörüne atılacak
Client_Unpacked dosyaları açıp kodları ekleyin release ve gmake alın uygulayın

server file freebsd ye ftp den atın SQL dosyasını navicat ile atabilirsiniz
source dosyalarını client ve game build alırken kullanılır client release alırken visual studio için gerekli

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

source dosyalarını client ve game build alırken kullanılır client release alırken visual studio için gerekli
Bunları olduğu gibimi hedef dosyalarıma atacağım yani source dosyalarımın içine. Yoksa tek tek bunları açıp kodları benim source dosyalarınamı kopyalamam gerekiyor hocam ? SQL dosyasınıda oyunun sql dosyasına ekleyeceğim bunu anladım hocam ama game ve client içindeki dosyaları direkmi atmam gerekiyor yoksa onları açıp kodlarınımı alıp kopyalamam lazım bana sadece bu kısım lazım. Kodları alacaksam nereye atacağım hangi satıra bu yeter.

Hocam sistemi eklemeye başladım buraya kadar tamam ama input_db.cpp içinde bulunan kodlarda bu kodu aramamı istiyor
int32_t CInputDB::Analyze(LPDESC d, uint8_t bHeader, const char * c_pData)
Ama bu kod benim input_db.cpp içerisinde yok arattığım zaman çıkmıyor. Ne yapmam gerek. ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri