DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı Skill range ayarlama?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan odinogluthorr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 688
  • Etiketler Etiketler
    #skillrange

odinogluthorr

Level 4
TM Üye
Üye
Konular
108
Çözüm
16
Online süresi
4mo 9d
Reaksiyon Skoru
53
Altın Konu
0
TM Yaşı
2 Yıl 3 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
101
MmoLira
7,913
DevLira
12
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

herkese selam. Karakter skill range nasıl ayarlayabilirim?

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
Arkadaşlar herkese iyi aksamlar kendi başıma sonunda çözdüm :). İlk önce navicat giriş yapalım sonra player/skill_proto/ giriş yapalım burada istediğiniz bir skili seçip en son kısmında olan ''dwTargetRange'' olan kısma isteğiniz ayar verebilirsiniz sonrada kaydedin.en başta olan (dwVnum) aklınızda dursun buradan işimiz bitti..

sonra oyun cilentine gelip Pack/Locale_tr/ klasrünü pack acıcı ile açın. açtığınız klasördeki ''tr'' girin ve orada ''skilltable'' bölümü var oradan seçtiğiniz skillin ''dwTargetRange'' ayar kısmını navicat ile aynı yapın ve kaydedin.sonra pack tekrar kapatın ve olmuştur artık.

ben acemi olduğum için bu işlerde yeni yeni kendi cabalarımla öğrenmeye çalıştım yanlışım varsa düzeltin iyi aksamlar herkese :D
Arkadaşlar herkese iyi aksamlar kendi başıma sonunda çözdüm :). İlk önce navicat giriş yapalım sonra player/skill_proto/ giriş yapalım burada istediğiniz bir skili seçip en son kısmında olan ''dwTargetRange'' olan kısma isteğiniz ayar verebilirsiniz sonrada kaydedin.en başta olan (dwVnum) aklınızda dursun buradan işimiz bitti..

sonra oyun cilentine gelip Pack/Locale_tr/ klasrünü pack acıcı ile açın. açtığınız klasördeki ''tr'' girin ve orada ''skilltable'' bölümü var oradan seçtiğiniz skillin ''dwTargetRange'' ayar kısmını navicat ile aynı yapın ve kaydedin.sonra pack tekrar kapatın ve olmuştur artık.

ben acemi olduğum için bu işlerde yeni yeni kendi cabalarımla öğrenmeye çalıştım yanlışım varsa düzeltin iyi aksamlar herkese :D

Çözüm
bende acemiyim de bu kadarını yapamadım

anlatılan gibi yapılırsa çalışıyor sadece navicat yeterli olmuyor. 51k files kullandığım için root ve locale dosyalarım yok . o sebepten ben yapamadım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri