mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Cevaplandı World Editör hata yardım !!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan odinogluthorr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 258

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1.png
Screenshot_1.png

DOSLARIN İÇİNDE assasin_novice.gr2 olmasına rağmen hata alıyorum yardım edebilecek var mı ??

Çözüm
İYİ AKSAMLAR ARKDAŞLAR SORUNU ÇÖZDÜM.İlk önce bilgisayardaki ''D'' diskine ''ymir work'' adında dosya oluşturun. sonrasında ''world editör'' programını indirin ve içindeki hepsini ''D'' diskinde olan '' ymir work'' e atın.(tüm klasörü değil ''içindekileri atın'')..

Sonrasında ''pc'' ve ''pc2'' klasörünü gine ''D'' diskinde olan '' ymir work'' e atın (düzenliceğiniz map veya skill istediğinizi atın) (((((burada pc ve pc2 klasörünü pack acıcı ile açtığınızda ''pc/ymir work/pc'' diye açar pack açıcı size burada sadece sondaki pc klasörünü d diskinedeki olan ymir work'e atın çıkan komple hepsini atmayın))))

Sonra muhtemelen gine ''background_stone.gr2'' diye hata verir.Onuda gine ''D'' dikinde bulunan ''ymir work'' içine...
İYİ AKSAMLAR ARKDAŞLAR SORUNU ÇÖZDÜM.İlk önce bilgisayardaki ''D'' diskine ''ymir work'' adında dosya oluşturun. sonrasında ''world editör'' programını indirin ve içindeki hepsini ''D'' diskinde olan '' ymir work'' e atın.(tüm klasörü değil ''içindekileri atın'')..

Sonrasında ''pc'' ve ''pc2'' klasörünü gine ''D'' diskinde olan '' ymir work'' e atın (düzenliceğiniz map veya skill istediğinizi atın) (((((burada pc ve pc2 klasörünü pack acıcı ile açtığınızda ''pc/ymir work/pc'' diye açar pack açıcı size burada sadece sondaki pc klasörünü d diskinedeki olan ymir work'e atın çıkan komple hepsini atmayın))))

Sonra muhtemelen gine ''background_stone.gr2'' diye hata verir.Onuda gine ''D'' dikinde bulunan ''ymir work'' içine atın.((((''background_stone.gr2''
dosyasını internette aratıp bulabilirsiniz)))) VE ARTIK AÇILMIŞ OLUCAK PROGRAM İYİ KULLANIMLAR :)

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri