mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Cevaplandı XenForo hakkında yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan newyth13367
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 347

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar arkadaşlar sizlere bir sorum oracaktı xenforo hakkında https://nullforums.net/threads/cv6-custom-field-extension.2104/ vermiş olduğum linkte
qwevwqev.PNG

İşaretlediğim alandaki usergroup yetkisinin üzerine mouse imlecimi getirdiğimde animasyon devreye giriyor bunun kodu nedir aynısını yapmak istiyorum birebir yardımcı olacak var mı ? @Prophesy

Son düzenleme:
Çözüm
Özel mesajdaki yazdığım çözüm sanırım çözüme kavuştu. Bu çözümü konu altında da mesaj olarak paylaşmak istiyorum.

Öncelikle bir kullanıcı grubu oluşturmamız gerek, veya var ise deneyebileceğimiz bir kullanıcı grubunda işlem yapmamız gerek.
Daha sonra herhangi bir kullanıcı grubu olabilir ben ismini "Deneme10" diye isimlendirdim.
Kullanıcı ranks metni, kısmına ise Admin yazdım.
Kullanıcı ranks tasarımı, kısmından Diğer, özel CSS sınıf adı kullanarak olanı seçtim.
Bu kısımda o boşluğa adminss yazdım ve kaydedip çıktım.
"Görünüm ve diller"den "Şablonlar" bölümüne girdim ve aramaya extra.less yazdım.
Şablonun içerisine girdiğinizde şu aşağıdaki kodu kopyalayıp en üstte yapıştırmanız gerekiyor:

[CODE lang="css" title="extra.less"].adminss:hover {...
Özel mesajdaki yazdığım çözüm sanırım çözüme kavuştu. Bu çözümü konu altında da mesaj olarak paylaşmak istiyorum.

Öncelikle bir kullanıcı grubu oluşturmamız gerek, veya var ise deneyebileceğimiz bir kullanıcı grubunda işlem yapmamız gerek.
Daha sonra herhangi bir kullanıcı grubu olabilir ben ismini "Deneme10" diye isimlendirdim.
Kullanıcı ranks metni, kısmına ise Admin yazdım.
Kullanıcı ranks tasarımı, kısmından Diğer, özel CSS sınıf adı kullanarak olanı seçtim.
Bu kısımda o boşluğa adminss yazdım ve kaydedip çıktım.
"Görünüm ve diller"den "Şablonlar" bölümüne girdim ve aramaya extra.less yazdım.
Şablonun içerisine girdiğinizde şu aşağıdaki kodu kopyalayıp en üstte yapıştırmanız gerekiyor:

[CODE lang="css" title="extra.less"].adminss:hover {
.userBanner-before {
transform: rotateY(180deg);
transition: 3s ease;
}
}

.adminss {
position: relative;
background: linear-gradient(117deg, rgba(255, 0, 0, 0.8), #ff0000 70.71%);
color: #fff;
font-size: 17px;
#ff0000ight: 1;
pad#ff0000 17px 10px 50px;
#ffft-align:center;
border: none;
border-radius: 11px;
.userBanner-before {
position: absolute;
left: 10px;
top: 3px;
bottom: 0;
background: url("/rutbe/users-crown.svg");
background-size: 1cm;
background-repeat: repeat-y;
background-position: center;
width: 18px;
height: 80%;
}

}[/CODE]

Daha sonra kaydedip çıkın.
Son olarak kullanıcı grubunu herhangi bir hesapta seçip seçmediğinizi kontrol edin.
Ve bu kodun işleyip işlemediğini test edin.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri