Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
delimuratt 1
delimuratt
Hikaye Ekle

GaziMetin2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bymuho05
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 419

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Gazimetin2 ; "Neden kendi pvp sunucumuzu açmıyoruz ki?" Düşünceleri ile açılan sunucular ile karıştırmayın lütfen, gerçekten oyun dinamiklerini oyuncularına yaşatmak için profesyonel oyun kurucu düşüncelerimiz, fikirlerimiz, sistemlerimiz ve tecrübemiz ile temeli atılmış bir kurumsal oyun sunucusudur.

Sade , zor bir oyun özlemiyle tutuşan 2008, 2010 oyuncularına müjde! Eşsiz, kostümsüz, petsiz, simyasız ve kuşaksız. Her hafta oyuna para yatırmanızı gerektirmeyen ve ayrıca oyunun tüm dinamiklerinden yararlanabileceğiniz Gazimetin2 Sunucusu Sizleri bekliyor!

Siz Değerli Oyuncularımız ile

Kömür siyahı çeliklerin değerli olduğu, Efsun, Dolunay ve madalyon düşürmenin mutluluğu, Köy ve Arena savaşlarının verdiği heyecanı, Profesyonel ve yıllarını metin2 uğruna adamış ekip tarafından kurulan,her aşması ince ince düşünülmüş, şüphesiz ki uzun soluklu "GaziMetin2" Sunucumuz Siz Değerli Kullanıcılarını Bekliyor ! değerli oyuncularımızı aramızda görmekten mutluluk ve şeref duyarız.

Son olarak; eskiye olan özlem dolu hisleri olan arkadaşlarıma sesleniyorum! Gazimetin2 parayı basanın güçlü olduğu değil dostlar. Emek verenin güçlü olduğu bir server olduğunu ve verdiğiniz emeğin karşılığından ne kadar zevk aldığınızın kanıtını mı görmek istiyorsunuz? GaziMetin2 bir şans vermenizi tavsiye ederim. Şimdiden boş koltukları kapmakta fayda var! Keyifli Oyunlar.

Kostüm, Pet ,Yüzük, Simya, Kuşak, Lycan yok.

Tanıtım

GaziMetin2 - Slogan

Oyun

Anasayfa

Metin2 - Türkiye'nin en iyi pvp serveri

Metin2 MMORPG oyunu'nun private sunucusudur.
www.gazimetin2.com.tr
DİSCORD

Discord sistemimiz aktif edilecektir.

Kurucu Üyelere Özel Görevlendirmeler yapılacaktır. hemen sizi bekliyoruz!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri