- Konular
- 2,176
- Çözüm
- 49
- Online süresi
- 1y 4mo
- Reaksiyon Skoru
- 5,109
- Altın Konu
- 497
- Başarım Puanı
- 449
- MmoLira
- 137,024
- DevLira
- 27
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhabalar Destekleriniz için şimdiden Teşekkür ederim.
Sorumu iletiyorum hemen. Şimdi 2 gün önceye kadar Premier Proda her hangi bir sorun yoktu. Bu arada orijinal kullanıyorum Crack'li falan sürüm değil.
Videoyu atıyorum kaç mb olursa olsun bana 1-5 mb arası dosya veriyor. Ve dosya bozuk içerisinde ki seste sorun yok ama görüntü çok bozuk.
Bakın normal video bu 30 sn falan 259 mb civarında.
Render ayarlarıda bu şekilde.
Render alıyorum boyutlar ve sorun burada başlıyor.
Buda en son hali video bu şekilde 3 mb 2 mb falan çıkıyor.
Bilen başına gelen varsa desteklerini bekliyorum. Ayrıca geçmiş konulara falan bakıyorum araştırdım bunla alakalı bir çözüm bulamadım.
Bu arada pc ye format attım en baştan yükledim 3 kere sildim farklı sürümler yükledim hata devam ediyor.
Sistem :
16gb Ram DDR4
1650ti 8 Gb ekran kartı
i7 11 nesil yada 12 nesil işlemci.
Sorumu iletiyorum hemen. Şimdi 2 gün önceye kadar Premier Proda her hangi bir sorun yoktu. Bu arada orijinal kullanıyorum Crack'li falan sürüm değil.
Videoyu atıyorum kaç mb olursa olsun bana 1-5 mb arası dosya veriyor. Ve dosya bozuk içerisinde ki seste sorun yok ama görüntü çok bozuk.
Bakın normal video bu 30 sn falan 259 mb civarında.
Render ayarlarıda bu şekilde.
Render alıyorum boyutlar ve sorun burada başlıyor.
Buda en son hali video bu şekilde 3 mb 2 mb falan çıkıyor.
Bilen başına gelen varsa desteklerini bekliyorum. Ayrıca geçmiş konulara falan bakıyorum araştırdım bunla alakalı bir çözüm bulamadım.
Bu arada pc ye format attım en baştan yükledim 3 kere sildim farklı sürümler yükledim hata devam ediyor.
Sistem :
16gb Ram DDR4
1650ti 8 Gb ekran kartı
i7 11 nesil yada 12 nesil işlemci.
Son düzenleme: