HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
DEMO:
FULL:
Ateş Hayaleti skill'inin vurabileceği maximum değeri kaldırdım. Slotlara sınırsız gönderecek, karakterlerde sadece 1 tane gönderecek. PvP dengesini bozmaması adına karakterlerdeki değeri 1'e sabitledim. Damageinfo'da sadece tek bir paketi aldığı için vurulan tek hasarı görüntülüyor. Yakında diğer karakterlerimde olduğu gibi tüm gönderilen damageinfo'ları görüntületeceğim örnek;
Mesafe kontrolü eklendi : 700brim mesafe içerisindeki tüm hedefleri baz alacak şekilde atak işlemi yapıyor, hedefin brime yürümesi veya karakterin brime yürümesi arasındaki hesaplamayı yaptıktan sonra atak işlemini başlatıp bitiriyor.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
FULL:
-Ateş Hayaleti skill'inin vurabileceği maximum değeri kaldırdım. Slotlara sınırsız gönderecek, karakterlerde sadece 1 tane gönderecek. PvP dengesini bozmaması adına karakterlerdeki değeri 1'e sabitledim. Damageinfo'da sadece tek bir paketi aldığı için vurulan tek hasarı görüntülüyor. Yakında diğer karakterlerimde olduğu gibi tüm gönderilen damageinfo'ları görüntületeceğim örnek;
Mesafe kontrolü eklendi : 700brim mesafe içerisindeki tüm hedefleri baz alacak şekilde atak işlemi yapıyor, hedefin brime yürümesi veya karakterin brime yürümesi arasındaki hesaplamayı yaptıktan sonra atak işlemini başlatıp bitiriyor.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Cw 2.0 daki gibi olmuş beğendim
kıjasfbıjfbasmko yani biraz evetCanın sıkılmış sanırım![]()

oradan aklıma geldi bayağı beğenmiştimCw 2.0 daki gibi olmuş beğendim