Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
merhaba arkadaşlar eksik locale stringlerinizi bulmanız için yardımcı bir kod diyebiliriz
bu işlemi yapmadan önce game sourcenizi masaüstüne yedek alın ve o dosya içerisinde gerçekleştirin karakterleri bozabilir başınıza bela olabilir tam denemedim ama benim işime yaradı
game/src içine test.py dosyası oluşturup içine buradaki kodu yapiştirin srcnizdeki tüm chatpacketleri listeleyecektir yabancı karakter olanları kendiniz silersiniz geriye türkçe ve ingilizce olan chatpacketler kalıyo kontrol edip eklersiniz benim 2 saatimi falan aldı baya eksigim vardı geliştirilebilir benim için bu yeterli oldu.
bu işlemi yapmadan önce game sourcenizi masaüstüne yedek alın ve o dosya içerisinde gerçekleştirin karakterleri bozabilir başınıza bela olabilir tam denemedim ama benim işime yaradı
game/src içine test.py dosyası oluşturup içine buradaki kodu yapiştirin srcnizdeki tüm chatpacketleri listeleyecektir yabancı karakter olanları kendiniz silersiniz geriye türkçe ve ingilizce olan chatpacketler kalıyo kontrol edip eklersiniz benim 2 saatimi falan aldı baya eksigim vardı geliştirilebilir benim için bu yeterli oldu.
Python:
import os
import re
def find_chat_packets():
directory = os.getcwd()
cpp_files = [f for f in os.listdir(directory) if f.endswith('.cpp')]
chat_packets = []
for file in cpp_files:
try:
with open(os.path.join(directory, file), 'r', errors='ignore') as f:
content = f.read()
matches = re.findall(r'LC_TEXT\("(.+?)"\)', content)
chat_packets.extend(matches)
except Exception as e:
print(f"An error occurred while reading the file {file}: {e}")
with open('aaaa.txt', 'w') as f:
for packet in chat_packets:
f.write(packet + '\n')
find_chat_packets()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)