- Konular
- 6
- Online süresi
- 9g 19447s
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 55
- TM Yaşı
- 5 Yıl 10 Ay 10 Gün
- MmoLira
- 1,559
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhaba sevgili Turkmmo üyeleri,
Yazın açmayı planladığım sunucu için bir yoldaş arıyorum. Yoldaş dememin sebebi her şeyi şimdilik kendim yapıyorum. Yanıma başka birini almayı da düşünmüyorum. Daha önce PvP server açmamıştım, ilk sunucum ve ilk sezonum olacak. Açtığım ilk sunucu açılamadan files sebeplerinden dolayı perte çıkmıştı. Açmadan kapatmak zorunda kalmıştım. Şimdi ise tekrardan açıyorum, bu sefer her şeyin sorunsuz ilerlemesi için şimdiden çalışmaya başladım. Yanıma 1-99 yapısından anlayan ve bana tavsiye verebilecek, gerek zaman zaman yardım edebilecek birini arıyorum. (Damage'leri, Dropları, EXP oranlarını test etmek gibi oyuniçi şeyleri.)
Herhangi bir ücret vermeyi düşünmüyorum, sunucu açıldıktan sonra EP desteği sağlamayı planlıyorum. Kemik kadroya da alacağım.
discord: bmys
Yazın açmayı planladığım sunucu için bir yoldaş arıyorum. Yoldaş dememin sebebi her şeyi şimdilik kendim yapıyorum. Yanıma başka birini almayı da düşünmüyorum. Daha önce PvP server açmamıştım, ilk sunucum ve ilk sezonum olacak. Açtığım ilk sunucu açılamadan files sebeplerinden dolayı perte çıkmıştı. Açmadan kapatmak zorunda kalmıştım. Şimdi ise tekrardan açıyorum, bu sefer her şeyin sorunsuz ilerlemesi için şimdiden çalışmaya başladım. Yanıma 1-99 yapısından anlayan ve bana tavsiye verebilecek, gerek zaman zaman yardım edebilecek birini arıyorum. (Damage'leri, Dropları, EXP oranlarını test etmek gibi oyuniçi şeyleri.)
Herhangi bir ücret vermeyi düşünmüyorum, sunucu açıldıktan sonra EP desteği sağlamayı planlıyorum. Kemik kadroya da alacağım.
discord: bmys
- Konular
- 4,105
- Online süresi
- 6ay 12g
- Reaksiyon Skoru
- 6,508
- Altın Konu
- 550
- Başarım Puanı
- 439
- TM Yaşı
- 8 Yıl 8 Ay 1 Gün
- MmoLira
- 45,860
- DevLira
- 12
Konu başlığı ön eki eklendi.
- Konular
- 318
- Online süresi
- 10g 29018s
- Reaksiyon Skoru
- 53
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 187
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 1 Gün
- MmoLira
- 3,159
- DevLira
- 9
Bol Şans Kimse artık bu devirde ücretsiz iş görmez abozkurt06 discord 2 kişiyiz 1-99 1-120 yapılara hakimiz eklersen yardımcı oluruz