Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Freebsd 13e mysql 5.6 kurmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jkloman2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Herkese iyi forumlar arkadaşlar sanal sunucu aldım freebsd 13 kurdum fakat mysql 5.6 kurulumu yapamıyorum galiba desteği kalkmış sunucu aldığım yerde vmware kullandığı için vhd dosyası kurulumu yapamıyormuş sizce nasıl yapmam lazım mysql 5.6 nasıl kurabilirim yardımcı olabilirmisiniz

Son düzenleme:
Herkese iyi forumlar arkadaşlar sanal sunucu aldım freebsd 13 kurdum fakat mysql 5.6 kurulumu yapamıyorum galiba desteği kalkmış sunucu aldığım yerde vmware kullandığı için vhd dosyası kurulumu yapamıyormuş sizce nasıl yapmam lazım mysql 5.6 nasıl kurabilirim yardımcı olabilirmisiniz
Aynı skinti bendede var hiç bir files çalışmıyor navicatada girmiyor

Evet FreeBSD, MySQL 5.5 ve 5.6 desteğini kesti ama hazır vmdk şeklinde var kurulum 5 dakika sürmüyor düşünürseniz ücretli bir şekilde size yardımcı olabilirim size göndereceğim hazır dosyayı bilişim şirketiniz 5 dkda entegre edip size freebsd 13.1 ve mysql 5.6 sağlamış olur :) veyahut firmamızdan oyun sunucusu kiralarsanız FreeBSD 9.x, FreeBSD 11.4, FreeBSD12.1 ve MySQL 13.1 size ücretsiz sağlamış oluruz

Firmamız web sitesi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri