InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Freebsd 13e mysql 5.6 kurmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jkloman2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

jkloman2

S Ø A
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Üye
Konular
123
Çözüm
28
Online süresi
20d 1h
Reaksiyon Skoru
75
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 5 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
168
MmoLira
890
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Herkese iyi forumlar arkadaşlar sanal sunucu aldım freebsd 13 kurdum fakat mysql 5.6 kurulumu yapamıyorum galiba desteği kalkmış sunucu aldığım yerde vmware kullandığı için vhd dosyası kurulumu yapamıyormuş sizce nasıl yapmam lazım mysql 5.6 nasıl kurabilirim yardımcı olabilirmisiniz

Son düzenleme:
Herkese iyi forumlar arkadaşlar sanal sunucu aldım freebsd 13 kurdum fakat mysql 5.6 kurulumu yapamıyorum galiba desteği kalkmış sunucu aldığım yerde vmware kullandığı için vhd dosyası kurulumu yapamıyormuş sizce nasıl yapmam lazım mysql 5.6 nasıl kurabilirim yardımcı olabilirmisiniz
Aynı skinti bendede var hiç bir files çalışmıyor navicatada girmiyor

yanlış bilmiyorsam mysql 5.6 kurulumu olmuyor artık galiba

Evet FreeBSD, MySQL 5.5 ve 5.6 desteğini kesti ama hazır vmdk şeklinde var kurulum 5 dakika sürmüyor düşünürseniz ücretli bir şekilde size yardımcı olabilirim size göndereceğim hazır dosyayı bilişim şirketiniz 5 dkda entegre edip size freebsd 13.1 ve mysql 5.6 sağlamış olur :) veyahut firmamızdan oyun sunucusu kiralarsanız FreeBSD 9.x, FreeBSD 11.4, FreeBSD12.1 ve MySQL 13.1 size ücretsiz sağlamış oluruz

Firmamız web sitesi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri