noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Yavru Aslan Gezide

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan GUNNERIUS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 134

GUNNERIUS

Level 20
TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Katılım
10 Ocak 2009
Konular
3,748
Mesajlar
15,940
Çözüm
334
Online süresi
6mo 28d
Reaksiyon Skoru
8,033
Altın Konu
947
Başarım Puanı
474
Yaş
34
MmoLira
86,699
DevLira
-12
Ticaret - 100%
1   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Yemyeşil ormanda yaşayan yavru bir aslan bir gün ben artık “Bu ormandan sıkıldım masmavi denizler görmek istiyorum!” diye düşündü. “Anne ben çok güzel bir yolculuğa çıkmak istiyorum” dedi yavru aslan annesine. Annesi bir gün gezintiye çıkacaklarını, ama bunun için çok iyi bir hazırlık yapmaları gerektiğini söyledi.
"Çünkü yolumuz çok uzun, ona göre hazırlanmamız gerekir, gideceğimiz yerler ağacın az olduğu yerlerse yemek bulmakta zorlanırız, işimizi garantiye alalım."

dedikten sonra bir de ilk defa ormanın dışına çıkacağını düşündü. Yavru Aslan şaşkınlıkla, “Nasıl yani ağacın az olduğu bir yerler mi var?” dedi. Anne aslan gülümsedi.
Yavru Aslan tüm gün arkadaşlarıyla oyunlar oynadı ve onlara annesiyle bir gün gezintiye çıkacağını söyledi, ama diğer yavru aslanlar şaşırdı. “Ormanın dışında nerelere gidilir ki?” Diye düşündüler. Yavru Aslan bütün gün oyun oynadıktan sonra, akşam yuvasına geldi ve annesiyle birlikte dışarıdaki yıldızları izleyerek uyudu.

Mavi göller, denizler ne kadar büyüktü, ağaçların kaç ton yeşili vardı, hangi kuşlar cıvıl cıvıl ötüyordu…
Acaba dışarıda onu neler bekliyordu? Yavru Aslan bu düşüncelerle uykuya daldı ve sabah annesinin “Hadi hazırız gidiyoruz!” demesiyle birlikte uyandı. Bu bir rüya olabilir miydi? Yavru Aslan, “Oleeeey” diye bağırdı ve yolculuğa başladılar. Ormandan geçerken tüm gördüğü hayvanlara sevinçle ’’Baak, sincap biz gidiyoruz, güle güle tavşan kardeş, kendine iyi bak tatlı tilki, görüşürüüüz!’’ Dedi. Ormandan çıkana kadar bile bir sürü yeni arkadaşlar tanıdılar.

Ormandan çıkıp bir süre yürüdüler. Çok yorulmuşlardı ama dışarıyı görmenin sevinciyle hiç durmak istemiyordu yavru aslan. Annesiyle çok eğleniyor çok güzel anılar biriktiriyordu. Sonra uzaktan gelen bir ses duydular. Yürüdükçe sese yakınlaşıyorlardı ve ses şiddetlenmeye başladı.
Yavru aslan korkmaya başladı. Ama sonra bir baktılar ki, sesin geldiği yerde koskocaman bir şelale gümbür gümbür akıyordu. Sular yukarıdan akıyor ve rengarenk gökkuşağı tam suyun döküldüğü yerde göz kamaştırıyordu. O kadar mutlu oldu ki… Bunu ormandaki arkadaşlarına anlatmak için sabırsızlanıyordu.

Orada birlikte zaman geçirdiler, gökkuşağının renklerine baktılar ve şelalenin buz gibi sularında oynadılar. Annesi ona sürpriz olarak fotoğraf makinesini getirmişti. Gökkuşağıyla birlikte şırıl şırıl akan şelalede, annesiyle birlikte yavru aslan bu anları ölümsüzleştirdi. Eve dönüp tüm arkadaşlarına dışarıdaki hayatı gösterdi, muhteşem bir anı olmuştu. Yavru Aslan, yeni yerleri keşfetmenin verdiği olgunlukla, biraz daha büyümüştü sanki...
 
Paylaşım için Teşekkürler
 
Paylaşım için teşekkürler.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst