TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

Metin2 pvp (sendchatpacket yapımı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ben anlatmaya çalışayım . Şimdi oyunun isleyisinde çalışan kodlar var.python kodları var bir de c++ kodları var Metin2 de.
Python kodlarını manipüle edebilmek için o fonksiyonu bilmen gerekir mesela oyunun Python sis fonksiyonu var "app.SetMinFog()" bunu değiştirip değerini 90.000 yaparsan oyunda sis kalmıyor.bunun gibi c++ fonksiyonları var. Onları oyunun kaynak kodundan bulman gerek veya reverse engineering yaparak da bulup o fonksiyonları kendi istediğin gibi ayarlayabilirsin. GF Oyunun kaynak kodları github da var diye hatırlıyorum, gerisi sana kaliyor
c.e de direk 90.000 aratıncada sis kalmıyor ama güzel anlatım

Ben anlatmaya çalışayım . Şimdi oyunun isleyisinde çalışan kodlar var.python kodları var bir de c++ kodları var Metin2 de.
Python kodlarını manipüle edebilmek için o fonksiyonu bilmen gerekir mesela oyunun Python sis fonksiyonu var "app.SetMinFog()" bunu değiştirip değerini 90.000 yaparsan oyunda sis kalmıyor.bunun gibi c++ fonksiyonları var. Onları oyunun kaynak kodundan bulman gerek veya reverse engineering yaparak da bulup o fonksiyonları kendi istediğin gibi ayarlayabilirsin. GF Oyunun kaynak kodları github da var diye hatırlıyorum, gerisi sana kaliyor
eyvallah reis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri