Quest olarak yapılıyor bu işlem ve efsun atılmaması içinde SRC taraflı ufak bir kaç fix mevcutHayırlı geceler, bir files üstünde çalışıyorum toplu kalkan yapıcam ama 3 value var 4.cüyü ekleyemiyorum ama ya 4.cü applyvalue yi yada TÜM KARAKTERLER KARŞI SAVUNMA yeni bir efsun ekleyerek çözebileceğimi düşündüm ama yapamıyorum yardımcı olacak arkadaşım var mı?
Ben kalkana quest olarak 4 karakterin savunmasınıda verdirmeyi denedim ama yapamadım, yardımcı olursan sevinirimQuest olarak yapılıyor bu işlem ve efsun atılmaması içinde SRC taraflı ufak bir kaç fix mevcut

Ben kalkana quest olarak 4 karakterin savunmasınıda verdirmeyi denedim ama yapamadım, yardımcı olursan sevinirim![]()
quest efsun_ver begin
state start begin
when 3100.use begin
say_title("Tolu Kalkan al")
local s = select("Tıkla AL", "kapat")
if s == 1 then
pc.make_item0({13149, 1}, {0,0,0}, {81, 20 ,17, 15,5, 12,3, 12,27, 15,48, 10}, 0)
else
return
end
end
end
end
martysama kullanmıyorum, ama quest'e npc verdim, Toplu kalkan ı itemin üstüne sürüklüyorum, TIKLA AL dediğinde efsunları vermiyor veya yeni bir kalkan da vermiyor.Kod:quest efsun_ver begin state start begin when 3100.use begin say_title("Tolu Kalkan al") local s = select("Tıkla AL", "kapat") if s == 1 then pc.make_item0({13149, 1}, {0,0,0}, {81, 20 ,17, 15,5, 12,3, 12,27, 15,48, 10}, 0) else return end end end end
bu queste bir npc veriniz itemi npc sürüklerseniz yada tıklarsanız olucaktır Salih kardeşime ait quest martysamada NEFF STUF olmadan çalışmıyor