Bvural41 1
Bvural41
emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Cevaplandı Ekran parlaklığı kısılmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KERİM ERBAY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 138

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Yeni bilgisayar topladım FreeDOS kendi flashımla Windows 10 Pro yükledim. Fakat ekran parlaklığı Full ve düşüremiyorum o seçenek bile yok. Windows'u etkinleştirmediğim için olabilir mi? Alakasız ise sorun nedir nereden ekran parlaklığını kısabilirim?

Çözüm
Bunu çözmenin aslında 3 yolu var:
  • Bilgisayarının ekran sürücülerini güncelleyerek başla. Ekran kartının üretici web sitesinden en son sürücüleri indirip yükle.
  • Diğer bir yol ise: Ayarlar > Sistem > Güç ve Uyku menüsünden Ekran bölümüne git. Ekran parlaklığını kontrol etmek için bir kaydırıcı veya açma/kapama düğmesi olmalıdır.
  • Son yol ise: "Gelişmiş Güç Ayarları" bölümüne git ve burada ekran parlaklığı ayarlarını kontrol edebileceğin bir seçenek olup olmadığını kontrol et.
Bunu çözmenin aslında 3 yolu var:
  • Bilgisayarının ekran sürücülerini güncelleyerek başla. Ekran kartının üretici web sitesinden en son sürücüleri indirip yükle.
  • Diğer bir yol ise: Ayarlar > Sistem > Güç ve Uyku menüsünden Ekran bölümüne git. Ekran parlaklığını kontrol etmek için bir kaydırıcı veya açma/kapama düğmesi olmalıdır.
  • Son yol ise: "Gelişmiş Güç Ayarları" bölümüne git ve burada ekran parlaklığı ayarlarını kontrol edebileceğin bir seçenek olup olmadığını kontrol et.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri