noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Cevaplandı Mobil Uygulama Hk

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ShineSun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 129

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba.

Bir mobil uygulama kurmak istiyorum sohbet uygulaması oyunlu tarzlı konuyla ilgili önereceğiniz tarz yapım aşamasının ilk adımı nedir?

Çözüm
  • Bir hedef belirlememiz gerekir. Uygulamanın ana hedefini belirlemeliyiz. Kullanıcılarına hangi özellikleri sunmak istiyorsunuz? Sohbet uygulamasını oyunla birleştirmenin nasıl bir deneyim sunacağını düşünmek gerekiyor.
  • Bir diğer adım ise benzer uygulamaları inceleyerek pazar araştırması yapın. Rekabeti değerlendirin, benzer uygulamaların güçlü ve zayıf yönlerini analiz edin.
  • Sohbet uygulamasına oyun özellikleri eklemeyi planlıyorsanız, uygulamanın hangi tür oyun özelliklerine sahip olacağını belirleyin. Özellikleri ve işlevleri listeleyin.
  • Hangi platformlarda (iOS, Android) çalışacak? Hangi programlama dilleri ve araçları kullanılacak? Teknik altyapıyı belirleyin.
Bunlar mobil uygulama kurarken önemli olabilecek...
  • Bir hedef belirlememiz gerekir. Uygulamanın ana hedefini belirlemeliyiz. Kullanıcılarına hangi özellikleri sunmak istiyorsunuz? Sohbet uygulamasını oyunla birleştirmenin nasıl bir deneyim sunacağını düşünmek gerekiyor.
  • Bir diğer adım ise benzer uygulamaları inceleyerek pazar araştırması yapın. Rekabeti değerlendirin, benzer uygulamaların güçlü ve zayıf yönlerini analiz edin.
  • Sohbet uygulamasına oyun özellikleri eklemeyi planlıyorsanız, uygulamanın hangi tür oyun özelliklerine sahip olacağını belirleyin. Özellikleri ve işlevleri listeleyin.
  • Hangi platformlarda (iOS, Android) çalışacak? Hangi programlama dilleri ve araçları kullanılacak? Teknik altyapıyı belirleyin.
Bunlar mobil uygulama kurarken önemli olabilecek önemli maddelerdir.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri