Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

1.105 & 1.99 Kazandıran Oyun Filesi | Dosya Geliştirme & Oyun İçi Düzenleme

5.00 yıldız(lar) 7 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Tartışma yaratacak tüm mesajlar silindi.

1 sene öncesin de turkmmo forumunun açığı yüzünden burada kayıtlı olan bütün kimlik resimleri, vergi levhaları, banka hesapları gibi kişisel veriler açık sayesinde milletin eline gecti bu olduğun da dahi gidip K.V.K.K bildirceğimize size yardımcı olmak adına emrah bey ile iletişime gectik bu konuyla ilgili elimiz de video bile bulunmaktadır şimdi bu verileri koruyamazken forumda aktif satışı bulunan filesler, sistemlerin ne emeklerle yapıldığını bildiğinize rağmen asilzade'nin adalet değil kuralları uyguluyorum demesi sizce etik midir ? bu durum'da biz de bu videoyu yasalara göre otoriterlerle paylaşmamız mı gerek ?

ben kendime göre adaletli olduğumdan dolayı emrah bey ile iletişime gectim fakat asilzade gibi olsaydım şuan bunu bildirmediğim icin herkesin kimliği ulaşabilir olacaktı.

1 sene öncesin de turkmmo forumunun açığı yüzünden burada kayıtlı olan bütün kimlik resimleri, vergi levhaları, banka hesapları gibi kişisel veriler açık sayesinde milletin eline gecti bu olduğun da dahi gidip K.V.K.K bildirceğimize size yardımcı olmak adına emrah bey ile iletişime gectik bu konuyla ilgili elimiz de video bile bulunmaktadır şimdi bu verileri koruyamazken forumda aktif satışı bulunan filesler, sistemlerin ne emeklerle yapıldığını bildiğinize rağmen asilzade'nin adalet değil kuralları uyguluyorum demesi sizce etik midir ? bu durum'da biz de bu videoyu yasalara göre otoriterlerle paylaşmamız mı gerek ?

ben kendime göre adaletli olduğumdan dolayı emrah bey ile iletişime gectim fakat asilzade gibi olsaydım şuan bunu bildirmediğim icin herkesin kimliği ulaşabilir olacaktı.

Benim hakkımda bir şikayetiniz varsa sikayet@turkmmo.com üzerinden iletebilirsiniz verdiğim kararlar kurallarımız gereğince verilen kararlardır ısrarla söylememe rağmen tekrarlıyorsunuz sizi anlıyorum size ait olan bir dosya satışa konulmuş bunları biz zaten biliyoruz kurallarımızca filese değişiklik yapılıp tekrardan satışa koyabilirler bu kural yeni çıkan bir kural değil Turkmmo Ticaret Merkezi açıldığı günden beri Yönetimin koyduğu bir kural.

Arkadaşlar forumda alakasız konularda alakasız şeyler tartışmak yerine, bir sıkıntısı olan var ise direkt benimle iletişime geçebilir. Bir şeyler size dokunduğunda aba altından sopa gösterebileceğiniz ya da milleti gazlayıp gazlayıp bize istediğinizi yaptırabileceğiniz bir mecra değil Turkmmo. Konuyla alakasız saçma sapan mesajlar silinecektir, dediğim gibi bir sorunu olan bir sıkıntısı olan var ise ister forum üzerinden özel mesaj ile ister Discord üzerinden benimle iletişime geçebilir.

Satışlar Devam etmektedir .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri