GUNNERIUS 31 Ocak 2024 #1 HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA! Yoga mı, pilates mi? Görüşleriniz Nelerdir?
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA! Yoga mı, pilates mi? Görüşleriniz Nelerdir?
Çözüm Kehanet 31 Ocak 2024 Ben yogayı tercih ederim. Zihin ve beden uyumunu artırmak, esneklik kazanmak ve stresi azaltmak için harika bir yol olduğunu düşünüyorum.
Ben yogayı tercih ederim. Zihin ve beden uyumunu artırmak, esneklik kazanmak ve stresi azaltmak için harika bir yol olduğunu düşünüyorum.
Kehanet 31 Ocak 2024 #2 Ben yogayı tercih ederim. Zihin ve beden uyumunu artırmak, esneklik kazanmak ve stresi azaltmak için harika bir yol olduğunu düşünüyorum. Upvote 0 Downvote Çözüm Cevap yazmak için giriş yap yada kayıt ol.
Ben yogayı tercih ederim. Zihin ve beden uyumunu artırmak, esneklik kazanmak ve stresi azaltmak için harika bir yol olduğunu düşünüyorum.