M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Cevaplandı iPhone 15 Pro vs 15 Pro Max

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KERİM ERBAY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 143

KERİM ERBAY

Ne Mutlu Türküm Diyene!
TM Üye
Konular
2,176
Çözüm
49
Online süresi
1y 4mo
Reaksiyon Skoru
5,109
Altın Konu
497
Başarım Puanı
449
MmoLira
137,024
DevLira
27
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba forum halkı, ben yakın zamanda iPhone 15 Pro almayı düşünüyorum. Batarya sıkıntım yok, her zaman şarja takabilirim ve günde Max 3 saat falan telefona baktığım için batarya benim için sıkıntı değil ama, 15 Pro Max'e de aklım kayıyor.
Bataryanın sıkıntı olmadığı bir koşulda.
15 Pro mu 15 Pro Max mi?
Bütçe sıkıntısı yok.
Şarj sıkıntısı yok.

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
Eğer bütçe ve şarj sıkıntısı yoksa ve batarya boyutu sizin için önemli değilse, iPhone 15 Pro Max'i tercih etmeniz daha büyük bir ekran ve potansiyel olarak daha uzun pil ömrü gibi avantajlar sağlayabilir. Daha büyük ekran boyutu, multimedya deneyiminizi geliştirebilir ve daha rahat bir kullanım sağlayabilir. Ancak, tek elle kullanım ve taşınabilirlik açısından daha büyük boyutun bazı dezavantajları olabilir, bu yüzden bu faktörleri de dikkate almanız önemlidir. Son kararı verirken her iki cihazı da kendi ihtiyaçlarınız ve tercihleriniz doğrultusunda değerlendirmeniz önemlidir.
Eğer bütçe ve şarj sıkıntısı yoksa ve batarya boyutu sizin için önemli değilse, iPhone 15 Pro Max'i tercih etmeniz daha büyük bir ekran ve potansiyel olarak daha uzun pil ömrü gibi avantajlar sağlayabilir. Daha büyük ekran boyutu, multimedya deneyiminizi geliştirebilir ve daha rahat bir kullanım sağlayabilir. Ancak, tek elle kullanım ve taşınabilirlik açısından daha büyük boyutun bazı dezavantajları olabilir, bu yüzden bu faktörleri de dikkate almanız önemlidir. Son kararı verirken her iki cihazı da kendi ihtiyaçlarınız ve tercihleriniz doğrultusunda değerlendirmeniz önemlidir.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri