Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
CGraphicBasems_lpd3dDevice'ı napıcaksın, internal gui mi kullanıcaksın? Stringler gözükmüyorsa clienta obfuscation atılmış olabilir Scylla ile dumpla tekrar IDA'ya at.
bu şekilde bulabilirsin aradığın şeyi, ASM tarafında alt alta iki tane mov göreceksin fonksiyonun başında. mov edi, xxxxxx kısmındaki xxxxx oluyor genelde.CGraphicBasems_lpd3dDevice'ı napıcaksın, internal gui mi kullanıcaksın? Stringler gözükmüyorsa clienta obfuscation atılmış olabilir Scylla ile dumpla tekrar IDA'ya at.
Merhaba cheat engine ile baktım stringin biraz üstünde 2 mov var bunun call adresimi oluyorEkli dosyayı görüntüle 106661
bu şekilde bulabilirsin aradığın şeyi, ASM tarafında alt alta iki tane mov göreceksin fonksiyonun başında. mov edi, xxxxxx kısmındaki xxxxx oluyor genelde.
Instancelarda call addressi diye bir şey yoktur. Alırsın içini okursun kullanırsın XDMerhaba cheat engine ile baktım stringin biraz üstünde 2 mov var bunun call adresimi oluyorEkli dosyayı görüntüle 106671
Instancelarda call addressi diye bir şey yoktur. Alırsın içini okursun kullanırsın XD
Bu tip instance baseler bulabiliyorum CGraphicBasems_lpd3dDevice bu bu şekilde string olarak görebilir miyim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)