Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Hocam sizin doniaweb sitesinde önerdiğiniz bir script varmı?Çözmüştüm sorunlarını fakat bana çöp bir script gibi geldiği için dosyaları tamamen silmiştim. Daha farklı ve kullanışlı scriptleri bulmak için doniaweb sitesine bakınız.
vardı ama şu an hatırlamıyorum @rdx35 'den rica et sana sağlam bir tane önersinHocam sizin doniaweb sitesinde önerdiğiniz bir script varmı?
Ah be limonlu kekimçok konuşma la paylaş elindeki scriptleri millet faydalansın![]()

Laravel anlıyorsan , Çeviririm bizimkilere uyarlarım dersen gamers arena.Hocam sizin doniaweb sitesinde önerdiğiniz bir script varmı?
Aksi takdirde bir kaç ismini veremeyeceğim köklü sitelerin scriptleri internette geziyor.
Bana sorarsan hiç biri emin ol kendini yormucak bi framework ile herşeyi çok hızlı şekilde yapabilirsin.
4.aydayım çok fazla kendimi yormadan hayatı aksatmadan baya bi yol katettim eğer yorup hard girişseydim belkide şimdiye bitmişti.
Bide ben çok ince şeylere takılan biriyim herşey dört dörtlük olcak yani

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)