- Konular
- 2
- Online süresi
- 1d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 2 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 848
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Sentinel2024 Beklenen Tanıtım + Tarih Yaklaştı.Öncelikle Herkesin Yeni Yılını En İçten Kutlarım. <3 STS Piyasası Biteli Baya Bir Zaman Olduğunun Sizler KadarBiz Yöneticilerde Biliyoruz.2 2.5 Yıldır Herhangi Bi Platformda Yoktum Komple Salmıştım OyunOynamayı Oyun Açmayı. Son Zamanlarda Biten Bir Piyasası Olan Bir STS OyununuNasıl Canlandırabilirim Diye Baya Bi Düşündüm Ve Projeye Başladım.Bu Oyunu Sadece STS Sevenlerine Değilde Diğer Metin2 Oyuncularınada Lans Etmemiz GerekiyorduVe Bunun İçin Güzel Bir Reklam Vermem Gerekiyordu,STS Piyasasında Daha Önce Görülmemiş Birçok Reklam Verme Kararı Aldım Ve Reklam Yüzü Olsun,Youtuber Olsun Tiktok Yayıncıları , Twitch Yayıncıları , Facebook Grupları , Siteler , Discord SunucularıOlsun Birçok Platforma Anlaşmamı Yaptım.
Benim Oyun Yapımı Bilen + GMliğimi Bilen Birçok Oyuncularımız Var Birgün Bile Kimseye Haksızlık EdilmediVe Edilmeyecektir Zaten En Sonki Sezonumuz 6 Ay Açık Kalmıştı 7. Aya Yakın Bazı Nedenlerden KapanmıştıBu Sezon Hem Farklı Oyunculara Hitap Edeceğiz Hem STS Özeleyen Oyuncularımız Setinel2024'de Bizlerle Olucak Benim Sözümü Bilen Kişiler Bilir Benim Oyunumu Bırakmadığınız Benimle Olduğunuz Sürece Oyunum Hep Aktif Olacaktır Olmayada Devam Edecektir.
Uzun Lafın Kısası Asıl Konumuza Gelelim
-- SERVER TANITIMI --
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
|- Server Link :
|- Facebook Sayfası :
|- Discord Sayfası : ―――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――
Benim Oyun Yapımı Bilen + GMliğimi Bilen Birçok Oyuncularımız Var Birgün Bile Kimseye Haksızlık EdilmediVe Edilmeyecektir Zaten En Sonki Sezonumuz 6 Ay Açık Kalmıştı 7. Aya Yakın Bazı Nedenlerden KapanmıştıBu Sezon Hem Farklı Oyunculara Hitap Edeceğiz Hem STS Özeleyen Oyuncularımız Setinel2024'de Bizlerle Olucak Benim Sözümü Bilen Kişiler Bilir Benim Oyunumu Bırakmadığınız Benimle Olduğunuz Sürece Oyunum Hep Aktif Olacaktır Olmayada Devam Edecektir.
Uzun Lafın Kısası Asıl Konumuza Gelelim
-- SERVER TANITIMI --
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
|- Server Link :
|- Facebook Sayfası :
|- Discord Sayfası : ―――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――
- Adaletli Oyunun Tek Adresi [TL]DeliOmer Güvencesiyle SentinelMt2 2024
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...