Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı PvP Official Arayış

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dugerx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 442
Merhaba Tr yi bazı sebeplerden dolayı bıraktım ancak yeni bir server bulmakta oldukça güçlük çekiyorum. Svler ortalama 15-20 günde p2w nesne sayesinde bitip gidiyor ve oyuncu kalmıyor. Uzunca araştırsamda 1-120 yoharalı alastorlu official benzeri bir sunucu bulamadım. Aeldra varmış ancak sanırım kapalı. Alternatif olarak Rohan önerdiler ancak onda da otomatik metin avı gibi bir anlam veremediğim sistem var ve ücretli... Rohan ve aeldra gibi oficcial yapıda ancak rohan gibi yüksek dozda p2w içeriği bulunmayan bir server öneriniz var mı ?

otomatik av varmış ve ücretliymiş demeni saçma buldum açıkçası. Serverların bazı zorunlu sistemleri vardır mesela aeldra kapalı diyorsun şuan açık olsaydı minimum 2-3 bin lira yatırmadan anca kızıl ormanda 15 vuruşa metin keserdin. Hem uzun ömürlü olsun, hem oyuncusu çok olsun, hem yönetimi sağlam olsun, hem oyun sorunsuz olsun hem de official yoharalı, alastorlu bir server istiyorsan para basmak zorundasın birkaç gerekli sisteme. Para yatırmadan oynayabileceğin tek yapı 98-99 wslik serverlardır, hayırlı günler..

otomatik av varmış ve ücretliymiş demeni saçma buldum açıkçası. Serverların bazı zorunlu sistemleri vardır mesela aeldra kapalı diyorsun şuan açık olsaydı minimum 2-3 bin lira yatırmadan anca kızıl ormanda 15 vuruşa metin keserdin. Hem uzun ömürlü olsun, hem oyuncusu çok olsun, hem yönetimi sağlam olsun, hem oyun sorunsuz olsun hem de official yoharalı, alastorlu bir server istiyorsan para basmak zorundasın birkaç gerekli sisteme. Para yatırmadan oynayabileceğin tek yapı 98-99 wslik serverlardır, hayırlı günler..
ben nesne market ürünleri bulunmasına karşı değilim. Kostüm satarsın, yüzük satarsın vs... yani diğer tüm serverlar nasıl para kazanıyorsa sende öyle kazandırsın. ama kalkıpta oyun içi elde edilemez bir ürün koyarsan ve bu ürün bütün piyasayı ters enflasyona sürüklemiş, yetmezmiş gibi birde yeni oyuncuların gelişimine ve oyuna katılımına engel oluyorsan burda bir sorun var. ben Tr ye dahi 1000tl den az yüklemiş olmama rağmen zodyak nemere razo bosslarını, büyülü orman metinlerini kolaylıkla kasabiliyordum. Ancak sorun şu ki 50 vuruşta kessem dahi bir değeri vardı. Eğer oyuna giriş yaparsan göreceksin ki pazarda 2000x stackli itemler sayfa sayfa dizilmiş ve sende biliyorsun ki herhangi bir oyuncu sayfalarca 2000x ürün elle kasamaz. Benim derdim kolaylık zorluk değil gerekirse 1 ayda razadör keseyim ancak tıkladığın bir metnin, kestiğin bir bossun önemi olmalı diye düşünüyorum sonuçta zaman gibi değerli bir varlığını gömüyorsun. sen 8 saat farmla 20w ( oto av olmasa belki 200w kazanacağın farm) kazan adam 1 hafta pc sini açık bırakıp senden onlarca kat daha fazla kassın hiç emek vermeden. üstüne üstelik senin farmının da değerini alt üst etsin. Birçok global server denedim ve hiçbirinde metin botu gibi üst seviye p2w öğesi yoktu ve eminim onlarca kat daha fazla para kazanıyorlardır. Bugün hayal ettiğmiz serveri açsak para kazanmayacak mıyız sanki ? hayli hayli kazanırız da ne açacak durumumuz var ne de açanların gözünü doyuracak kadar paramız :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri