noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sturdy Work 55-120 Server Files

Konular
5
Online süresi
1mo 4d
Reaksiyon Skoru
32
Altın Konu
1
TM Yaşı
3 Yıl 8 Ay 27 Gün
Başarım Puanı
50
MmoLira
4,871
DevLira
6
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Marysama 5.4 Üzerine geliştirilmiştir.
Yapılması gereken ve bilinen tüm fixler yapılmıştır
Game source GCC10 İle derlenmekte
Client source VS2019(C++17) ile derlenmekte
Mysql 5.6 Freebsd 12.2 ve üzeri
250 pet.jpg
bp challenge.png

Not: Bp ve challengeların görevleri oluşturulmadığı için böyle gözükmektedir.

Kusak.png

1000 Emiş Kuşak
Daha fazla bilgi ve iletişim Discord: sturdyshownolove

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

20 Gün önce @BeviS_2020 hakkında şikayet konusu açıp şikayet konusu içeriğinde ilk sunucu tecrübeniz olduğunu söylüyorsunuz ve filese kadar herşeyi bevisten kiralıyorsunuz 20 gün sonrada work shop adı verip files satıyorsunuz tam olarak 20 günde nasıl bir gelişim gösterdiniz de files yapıp satma kararı aldınız acaba sadece merakımdan soruyorum herhangi bir art niyet aramayınız.
20 Gün önce @BeviS_2020 hakkında şikayet konusu açıp şikayet konusu içeriğinde ilk sunucu tecrübeniz olduğunu söylüyorsunuz ve filese kadar herşeyi bevisten kiralıyorsunuz 20 gün sonrada work shop adı verip files satıyorsunuz tam olarak 20 günde nasıl bir gelişim gösterdiniz de files yapıp satma kararı aldınız acaba sadece merakımdan soruyorum herhangi bir art niyet aramayınız.

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ediyorum, İlk sunucu tecrübem olduğunu belirttiğimi kendiniz de söylüyorsunuz sunucu açmak yönetmek ile geliştirmenin ayrı şeyler olduğunu düşünüyorum 20 günlük bir gelişim diye bir şey yok ortalıkta yaklaşık 2018den beri geliştirme işindeyim

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ediyorum, İlk sunucu tecrübem olduğunu belirttiğimi kendiniz de söylüyorsunuz sunucu açmak yönetmek ile geliştirmenin ayrı şeyler olduğunu düşünüyorum 20 günlük bir gelişim diye bir şey yok ortalıkta yaklaşık 2018den beri geliştirme işindeyim
Sadece kendi filesinizi niye kullanmadığınızı merak etmiştim o yüzden sordum hayırlı satışlar diliyorum.

Sadece kendi filesinizi niye kullanmadığınızı merak etmiştim o yüzden sordum hayırlı satışlar diliyorum.
Oyun yapısını ayarlayamadığım için ve tek başıma olduğum için yetiştiremedim, Teşekkür ediyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri