farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Cevaplandı Kanatlara Efsun Verme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bilal MANAY™✓
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 504
Merhabalar tekrardan bi geliştirme işine girmiş bulunmaktayım. :) costume_acce ekli kanadı kuşağa uyarladım fakat buna efsun veremiyorum örnek APPLY_MAX_HP gibi bir değer vermeme rağmen ne karaktere işliyor nede oyun içi herhangi bir değişiklik oluyor detaylı bir şekilde kontrol ettim değerler verilmiş fakat oyunda işlevsiz duruyor nasıl çözebilirim src taraflı birşeyler yapılması gerektiği kanaatindeyim çünkü bu sistemi kullanan bazı kişiler efsun verebiliyor fakat bende ne eksikse veremiyorum. :)

Çözüm
Merhabalar tekrardan bi geliştirme işine girmiş bulunmaktayım. :) costume_acce ekli kanadı kuşağa uyarladım fakat buna efsun veremiyorum örnek APPLY_MAX_HP gibi bir değer vermeme rağmen ne karaktere işliyor nede oyun içi herhangi bir değişiklik oluyor detaylı bir şekilde kontrol ettim değerler verilmiş fakat oyunda işlevsiz duruyor nasıl çözebilirim src taraflı birşeyler yapılması gerektiği kanaatindeyim çünkü bu sistemi kullanan bazı kişiler efsun verebiliyor fakat bende ne eksikse veremiyorum. :)
Bunun için game kkaynağında düzenleme yapman gerekiyor. Absorbe ile ilgili yerleri düzenlemen yeterli.
kuşağa efsun aktarma olayındaki gibi düşün direk efsun eklemek yerıne efsun aktarılır diye düşünüyorum

Bunun için game kkaynağında düzenleme yapman gerekiyor. Absorbe ile ilgili yerleri düzenlemen yeterli.

Çözüm
daha detaylı anlatırmısın bunun gibi sorunların cevabını bulamamış kişiler içinde benim içinde faydalı olur :)
Mobildeyim şuan biraz zor. Fakat örnek verebilir veya 2. alternatif sunabilirim. İsterseniz char kısımlarındaki absorbeyi silmek yani part oluşumu hariç diğer verileri silebilir veya item oluşturup affect ile kanat efekti verebilirsiniz. Ek olarak da Sash sistemini sadece Part kısımlarını ekleyebilir, kuşak skin veya kanat olarak direk kullanabilirsiniz. Client Instancebase üzerinden tekrardan Shininge uyarlayıp efekt verebilirsiniz. Bunun için bana discorddan ulaşırsan detay verebilirim :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri