NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Izmir: An Independence Simulator İnceleme

bLastX

www.blastx.work
TM Üye
Konular
1,673
Çözüm
48
Online süresi
9mo 24d
Reaksiyon Skoru
8,721
Altın Konu
297
Başarım Puanı
374
MmoLira
41,550
DevLira
753
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Izmir-An-Independence-Simulator-Inceleme-q0u4byvq4uaz33n79bn1ak4stp999bpeons742d60y.jpg.webp

Günümüzün en popüler PC oyun mağazası olan Steam‘de her türden binlerce oyun bulmanız mümkün. Bunların arasında, daha önce dikkatinizi çekmemiş olabilecek yerli yapımlar da mevcut.

Şu anda Steam’de gelecek vaat eden çok sayıda bağımsız Türk oyunu bulunuyor.

Dalga dalga gelerek zamanla güçlenen düşmanlara karşı kule savunması yaptığımız taktiksel oyun, Milli Mücadele dönemine dair ilgi çekici referanslarla deneyimi daha da zenginleştiriyor.
Izmir An Independence Simulator

Bornova, Konak, Alaçatı ve Efes gibi, İzmir’den farklı yerlerin olduğu bir haritamız var.

Oyundaki her karakter farklı düşünüyor ve yaptığınız her seçimle onlarla olan ilişkiniz değişiyor. Bu nedenle vereceğimiz kararları akıllıca düşünmemiz gerekiyor.
Karakterlerle olan ilişki puanlarımıza göre kartlarını satın alabiliyoruz ve kartların özellikleri ile bölümleri geçebiliyoruz. Geçtiğimiz her seviyeden sonra karakter bizlere bazı öneri ve düşüncelerle geliyorlar.

İnsanlarla konuştuğumuz kısımlar gerçekten eğlenceli. Daha da önce de belirttiğim gibi hem karakterler hem de konuşmaların tarihsel referanslar içermesi oyunu daha da keyifli kılan bir faktör olmuş.
tower defence oyunları

Izmir: An Independence Simulator‘da farklı çeşit silahlar, haritalar ve bölümler var. Seviye tasarımı tatmin edici olmakla birlikte, arayüzün iyileştirilebileceğini düşünüyorum. Her oyunun başında silahlandırabileceğimiz kule sayısı sınırlı oluyor. Fakat odun kaynağı yaratarak yolun kenarlarına yeni kuleler inşa edebiliyoruz. Oyunda çoğunlukla 1. Dünya Savaşı döneminden silahlar olmakla birlikte, günümüzün teknolojik silahları da yer alıyor. Ayrıca yola koymak üzere askerler de satın alabiliyoruz.
Bazı silahlar o kadar güçlü ki, dalgaları kolaylıkla tutmanızı ve bölümü rahatça geçmenizi sağlıyor.

Ayrıca ses efektleri müzikler de gayet yerinde ve yeterli. Eksi bir yan olarak, silahların daha pahalı olabileceğini düşünüyorum. Genellikle tower defence oyunları silah satın alma ve geliştirme noktasında oyuncuları zorlayan bir yapıya sahiptir. Izmir: An Independence Simulator bu konuda biraz daha insaflı.
yerli oyun

Ek olarak, silahların grafikleri de iyileştirilebilir.

Kulelerdeki silah tipini çoğu kez unuttum ve hangi silahı nereye koyduğumu anlamakta zorlandım. Son olarak, adında İzmir olan bir yerli oyunda Türkçe dil desteğinin olmaması biraz garip olmuş. Yoğun bir diyalog sistemi olmamakla birlikte, bu konuşmaları Türkçe olarak görmek isterdim.

Izmir: An Independence Simulator, Steam‘de sadece 4,20 TL‘ye satılıyor, ancak fiyatının çok üzerinde bir keyif verdiğini net bir şekilde söyleyebilirim. Eğer tower defence türünü seviyorsanız, oyunu mutlaka kütüphanenize eklemenizi öneririm.​

Son düzenleme:
Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri