Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhabalar, iyi forumlar
M2-Hero için uyarlı farm bot (demo) sizlere sunuyorum. İyi kullanımlar dilerim.
Kullanım:
Oyun içerisinde INSERT basabilirsiniz. Veya settings içerisinde CONNECT-KEY kısmından istediğiniz tuşa atayabilirsiniz. Örnek f12 ile bağlanmak için F12 yazmanız yeterli.
Eğer ki bulunduğunuz alanda daha fazla metin kesmek istiyor iseniz settings içerisindeki AREA-LIMIT kısmını yükseltebilirisniz.
Önemli Not: Botun çalışması için settings.ini içerisinde SERVER-NAME = M2HERO yapmalısınız! Yoksa hata alacaksınız!
Video:
İndirme Linki:
#Demo süresi bittiği için kaldırıld#DemoB]Virüs Total[/B]
#Demo süresi bittiği için kaldırıldı.[/CEN#Demo
M2-Hero için uyarlı farm bot (demo) sizlere sunuyorum. İyi kullanımlar dilerim.Kullanım:
Oyun içerisinde INSERT basabilirsiniz. Veya settings içerisinde CONNECT-KEY kısmından istediğiniz tuşa atayabilirsiniz. Örnek f12 ile bağlanmak için F12 yazmanız yeterli.
Eğer ki bulunduğunuz alanda daha fazla metin kesmek istiyor iseniz settings içerisindeki AREA-LIMIT kısmını yükseltebilirisniz.
Önemli Not: Botun çalışması için settings.ini içerisinde SERVER-NAME = M2HERO yapmalısınız! Yoksa hata alacaksınız!
Video:
İndirme Linki:
#Demo süresi bittiği için kaldırıld#DemoB]Virüs Total[/B]
#Demo süresi bittiği için kaldırıldı.[/CEN#Demo
Son düzenleme:
Düşüncene saygı duyuyorum ama kimse sana zorla kullandırmıyor
Kullanmamakla özgürsün 
Kimsenin emeğine hakaret edemezsin. Terbiye sınırını aşma.
@ARSENIC emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler. Bazı arkadaşlar ücretsiz paylaşımın kıymetini bilmiyor ne yazık ki

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)