romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu macdows 95 İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,189
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,281
Altın Konu
2,398
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
695,225
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

cats.jpg

Macdows 95, sahte bir işletim sisteminin daima nostaljik sınırları içinde geçen şifreli bir bulmaca oyunudur. Rehberlik veya eğitim açısından çok az şey sağlayan Macdows, oyuncuları derinlere bırakıyor ve onlardan havuzun dibindeki bir bulmacayı çözmelerini bekliyor. Akıllıca gizlenmiş zorluklarla dolu Macdows, kaçış odasıyla kesişen bir kullanıcı arayüzü gibi oynuyor.

Macdows 95'i bile oynayabilmeden önce, sayısal rakamlardan oluşan basit bir şekil eşleştirme bulmacası üzerinde çalışarak yolumu kazanmam gerekiyordu. Bunu yaptıktan sonra, yeni kurulmuş bir bilgisayarda görmeyi beklediğiniz birçok olağan şeyin yanı sıra bir tür masaüstüyle karşı karşıya kaldım.

Neredeyse anında pili şarj etmem söylendi. Bunların hepsi çok ezoterik geldi ama oldukça akıllıca bir şekilde oyun bana zaten mekaniği konusunda ustaca ders veriyordu.

3098d9f66eb624536.jpg

Pili şarj etmek, pek çok reaksiyona dayalı oyunda bulunan bağımlılık yapıcı kaliteye sahip, basit bir top zıplatma oyununu içerir. Birkaç yüzdelik pil kazanımı ile arayüzün geri kalanına geçtim.

En dikkat çekici olanı, ekranda birbirine bağlı kürelerden oluşan geniş bir ağın bulunmasıdır. Görünüşe göre bunlar, kırmızı noktaları yeşile çevirmek ve ızgara boyunca çalışmak için çözülmesi gereken çeşitli bulmacalar için bir tür dünya üstü. Her nokta, temel bir ipucu ortaya çıkaracak şekilde genişletilebilir ve pil gücü harcanarak ek ipuçları satın alınabilir (dolayısıyla iyi gizlenmiş eğitim, oynatıcıyı her şeyden önce o yöne doğru iter).

Her bulmaca, ister oyunun saygın Paint programının yerine geçen bir öğe olsun, ister sadece çöp kutusu olsun, işletim sisteminin belirli bir bölümünde saklanır. Retro işletim sistemi oyunlarından garip bir masaüstü temizleme programına kadar, burada eski işletim sistemlerine yönelik kafa karıştırıcı ve nostalji arasında pek çok akıllıca geçiş var.

2ddcc82f63a28a437.jpg

Bana zaman zaman Emily is Away'i hatırlatıyor, ancak bu orada bulunabilecek türden anlatıya dayalı duygusal bir iniş çıkışlar değil. Macdows 95 bunun yerine, ara sıra işletim sistemi nostaljisine selam veren bazı akıllı bulmacalar sağlamaya karar veriyor.

Görsel olarak Macdows yapmak istediği şeyi yapıyor; bu, varsayılan her iki ana işletim sisteminin öğelerini içeren temel bir kullanıcı arayüzüdür. Programlar, masaüstü ve diğer estetik unsurların hepsi iyi bir şekilde işleniyor ve nadiren bakıldığında hoş olmayan bir görüntü ortaya çıkıyor.

Ses tarafı şaşırtıcı olmayan bir şekilde basit, ancak tuşa basma ses efektleri diğer çeşitli seslerle birleştiğinde harika bir sürükleyicilik hissi yaratmaya yardımcı oluyor.

165007fa2d8fc8080.jpg

Macdows 95, masaüstü simgeleri, ayar menüleri ve eski işletim sistemlerine yapılan geri aramalardan oluşan çok daha etkileyici bir labirentte yuvalanmış, iyi hazırlanmış bir bulmaca setidir. Oyun başlangıçta biraz karmaşıktır, ancak anlaşılmaz gibi görünse de oyun size sessizce temelleri öğretir.

Birkaç küçük niggle var; ipuçları ve talimatlar bazen kötü yazılmış gibi görünebilir ve bunu kasıtlı olarak şifrelenmiş metinlerden ayırmak bazen zordur; ancak çoğunlukla bu, mükemmel bir sürükleyicilik duygusuna sahip, eğlenceli bir bulmacadır.

Zeka oyunları için bu tür bir ortamı kullanan daha fazla bulmaca oyunu görmek isterim.

Paylaşım için teşekkürler.

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri