Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Co - Admin Şerefine Metin2 Reklam Panel Arayüzü 2024-01-01

indirmek için izniniz yok
4.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

cpanel php sürümü 7.2 ea yapın
cpanelde veri tabanı adı oluşturun
cpanelde veri tabanı DB kullanıcı adı olusturun
cpanelde verı tabenı DB sıfresı olusturun

Cpanel de '' verı adı ıle - kullanıcı '' eşleştirin
ondan sonra
cpanel de ; phpadmin giriş yapıp
olusturulan yenı verı tabenı adını seçin
ve içe aktar üzerinden SQL i seçin'' sql klasor içinde''
ondan sonra yavaşca geliştirmeye başlıyalım

teşekürler.

<div class="fullad" style="background:<?php echo Settings("backgroundcolor",$link); ?>;position:relative">
<?php echo GetAd("ad_header",$link,$sub); ?>
</div>
<nav class="navbar navbar-expand-md navbar-dark bg-dark">
<div class="container-fluid">
<a class="navbar-brand" href="<?php echo $sub; ?>anasayfa"></a>
<button class="navbar-toggler" type="button" data-bs-toggle="collapse" data-bs-target="#navbarCollapse" aria-controls="navbarCollapse" aria-expanded="false" aria-label="Menüyü Aç">
<span class="navbar-toggler-icon"></span>
</button>
<div class="collapse navbar-collapse" id="navbarCollapse">
<ul class="navbar-nav ms-auto mb-2 mb-md-0">
<li class="nav-item"><a class="nav-link <?php echo $page1; ?>" href="<?php echo $sub; ?>anasayfa">Anasayfa</a></li>
<li class="nav-item"><a class="nav-link <?php echo $page2; ?>" href="<?php echo $sub; ?>blog">Blog</a></li>
<li class="nav-item"><a class="nav-link <?php echo $page3; ?>" href="<?php echo $sub; ?>tumkategoriler">Sunucular</a></li>
<li class="nav-item"><a class="nav-link <?php echo $page4; ?>" href="<?php echo $sub; ?>yayincilar">Yayıncılar</a></li>
<li class="nav-item"><a class="nav-link <?php echo $page5; ?>" href="<?php echo $sub; ?>tanitim-yuzleri">Tanıtım Yüzleri</a></li>
<li class="nav-item"><a class="nav-link <?php echo $page6; ?>" href="<?php echo $sub; ?>facebook-gruplari">Facebook Grupları</a></li>
<li class="nav-item"><a class="nav-link <?php echo $page7; ?>" href="<?php echo $sub; ?>iletisim">İletişim</a></li>;

bu kodlama da'' Logoyu kaldırdım , anasayfa ve yan dizinleri ortalama yapamadım.

kodlama da çokça denedim.

gözden kaçırdığım yer neresi

1726265681074.png

Paylaşım için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri