D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Hile İstek C# 2 bytes değer okuyup pointer a yazdırma

MelihArtar

Level 1
Üye
Konular
6
Online süresi
2d 3h
Reaksiyon Skoru
6
Altın Konu
0
TM Yaşı
4 Yıl 6 Ay 28 Gün
Başarım Puanı
38
MmoLira
1,034
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Cheat engine üzerinden bir pointer buluyorum bulduğum bu pointer 2 bytes değer okuyor. Diğer değerleride okuyor fakat çalışması için 2 bytes veya 4 bytes olarak benim c# dan okumam gerekiyor ama okurken zorluk çekiyorum dizi halinde filan gösteriyor durmadan bunu nasıl çözebilirim ve bu bulduğum değeri başka bir pointer adresine yazdırmam gerekiyor ama bildiğim kadarıyla byte veya float olarak değeri yazdırabiliyorum bunuda 2 bytes veya 4 bytes şeklinde yazdırmam gerekiyor.
Örnek olarak:
2 Bytes değeri 35474 byte değeri 146

Bu şekilde yardım alamazsın. Sorunu detaylıca anlatıp bahsettiğin pointerları, kullandığın kütüphaneyi, sorunlu olan kodunu paylaşmalısın.

C#ta pointerlarla uğraşmak yorucu az biraz c++ öğrendikten sonra readprocessmemory ve writeprocessmemory ile istediğine çok daha rahat erişirsin.

[CODE lang="csharp" title="short"]if(short.TryParse(degisken.ToString() , out yeniDegisken)){
// yeniDegisken uzerinden devam.
}
else{
// hata
}
bunu dene belki isini cozer.[/CODE]

[CODE lang="csharp" title="short"]if(short.TryParse(degisken.ToString() , out yeniDegisken)){
// yeniDegisken uzerinden devam.
}
else{
// hata
}
bunu dene belki isini cozer.[/CODE]
malesef hata ya giriyor if komutu çalışmıyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri