Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu American Fugitive İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,189
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,299
Altın Konu
2,398
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 15 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
695,316
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

header0dbda06e1a0b1faa.jpg

Fallen Tree Games'in yapımcılığını üstlendiği American Fugitive, karakterinizin babasının gecenin bir yarısı gizemli bir şekilde sizi aramasıyla başlıyor. Size bunun acil bir durum olduğunu söylüyor ve onun evine vardığınızda dışarıda park etmiş tanımadığınız bir araba görüyorsunuz. Eve girdiğinizde babanızı yerde ölü buluyorsunuz.

Polisler gelip seni tutuklar ve kısa bir süre sonra babanı öldürmekten haksız yere mahkum edilirsin. Aradan biraz zaman geçiyor ve kendinizi hapiste buluyorsunuz. Bundan kısa bir süre sonra, adınızı temize çıkarma ve babanızı kimin öldürdüğünü bulma arayışıyla kaçarsınız.

Oyunun anlatımının kurulumu oldukça ilgi çekici. Bir anda kendimi bağımlı buldum. Ancak diğer Grand Theft Auto (GTA) tarzı açık dünya oyunlarında olduğu gibi, ana konusu hızla nakit parayla ilgili görevler ve birkaç farklı kişi için küçük görevler altında gömülü kalıyor. Onlar için birçok görevi tamamlayın ve sonunda babanızın katilini bulmanıza yardımcı olacaklar.

red-bow-town95f511ef00086648.jpg

Klasik bir GTA tarzı görev tasarımı. Bağlantılılar araba çalmayı, evleri soymayı, mülkleri yok etmeyi ve hatta cinayeti içeren görevler verebilir. Bu tanıdık açık dünya görevlerinin hayranı olanlar kendilerini evlerindeymiş gibi hissedecekler. Daha çok hikaye odaklı bir anlatımı tercih ederdim.

Çok fazla anlatı olmadan, yine de o kadar da kötü değil. Oyun, size görevi veren kişiye bağlı olarak ne yapacağınızı karıştırıyor, dolayısıyla görev setlerinin kendilerine özgü bir tadı var. Örneğin, kendisi için evlerden bir şeyler çalmanızı isteyen biriyle tanıştınız. Bir diğeri, sizden daha fazla suç görevi yerine getirmenizi isteyen bir gangsterle ilgileniyor. Bağlantı kurduğunuz kişilerden biri, sizi cesetlerle ilgili çeşitli şüpheli görevlere atayan bir cenazeciydi.

Etkinlik türlerinin güzel bir karışımı ve kendimi sıkıldığımı ya da aynı tür şeyleri tekrar tekrar yapıyormuşum gibi hissetmedim.

ss_c074cbd4b61701eadbbd079baa294f1e827250e1.1920x1080.jpg

Oyunun açık dünyası aynı zamanda eğlenceli bir sandbox deneyimi sunuyor. Tabancalardan bazukalara kadar çeşitli silahlar kullanarak, elimden geldiğince katliama neden olabilirdim. Karşıma çıkan her arabayı çalabilirim. Aldığım çalıntı değerli eşyaları hızlı nakit karşılığında rehin dükkanlarına satabilirim. Basitleştirilmiş mini oyunlar aracılığıyla oyundaki herhangi bir evi veya işyerini bile soyabilirim. Eğlenmek için küçük bir açık dünya gibi geliyor; ilk birkaç yukarıdan aşağıya GTA oyununun daha ayrıntılı bir versiyonu.

Görevleri tamamlamak ve atlamaları veya zaman denemelerini tamamlamak size bir miktar nakit ve yükseltme puanı kazandıracaktır. Yükseltme puanları pasif yetenekleri yükseltmek için kullanılabilir. Örneğin envanter alanımı yükseltmeyi seçtim ve çömelirken fark edilmeme olasılığımı artırdım.

Zaman içinde sağlığınızı yenilemenize veya mağazaları başarıyla soyma olasılığınızı artırmanıza olanak tanıyan yükseltmeler bile vardır. Ve bu yeteneklerin çoğu, daha fazla etkinlik için birden çok kez yükseltilebilir. American Fugitive'deki yükseltmeler güzel bir ilerleme sunuyor ve seviye atladığım alanlarda karakterimin güçlendiğini meşru bir şekilde hissettim.

American-Fugitive-screenshot-Cop.png

Bazı yetenekler daha çok gizlilik odaklı olduğundan, oyun size oyunu nasıl oynamak istediğinize göre uyarlama seçeneği sunar. Evleri veya mağazaları soymaya odaklanmak için daha fazla gizlilik yeteneğimi geliştirebilirim. Ya da zamana karşı yarışlara ve araç atlama noktalarına daha fazla odaklanabilir ve karakterimin seviyesini bu şekilde yükseltebilirim. Bu seviyedeki kişiselleştirmeyi takdir ettim çünkü karakterimi gizliliği ve hırsızlığı benim için biraz daha kolaylaştıracak şekilde geliştirebildim.

Bu oyundaki kontroller büyük ölçüde sağlamdır. Araç sürerken yumuşak ve duyarlıdırlar. Araçların güzel bir ağırlığı ve momentumu var. Oyun yukarıdan aşağıya olduğu için yüksek hızlarda araba kullanmak zorlu olabilir, bu da belirli bir mesafenin ötesini görmenin mümkün olmadığı anlamına gelir, ancak bu tasarım seçiminin sinir bozucu olmadığını, bunun yerine araba kovalamacalarını ve polisten kaçmayı daha yoğun hale getirdiğini düşünüyorum.

Ancak şut mekaniğinin daha fazla çalışmaya ihtiyacı var. Çekimi hiçbir zaman pek sevmedim ve rahat hissetmedim. Silahları sağ çubukla nişan alıyor ve doğru tetiği kullanarak ateş ediyorsunuz. Oyunun kilitleme özelliği yok ve atış yapmak istemeden de olsa olması gerekenden daha zor geliyor.

American-Fugitive-screenshot-Contact.png

Ayrıca oyunun silahın öngörülen yörüngesini göstermek için kullandığı çizgi çok zayıf, bu da atışların nereye ineceğini görmeyi zorlaştırıyor. Silahların arkasındaki mekanizmalar hala tamamen kullanılabilir durumdadır, ancak keşke biraz daha gösterişli olsaydı.

Daha önce de belirttiğim gibi, bu oyundan alacağınız keyif, GTA veya Retro City Rampage tarzı görev tasarımını ne kadar sevdiğinize bağlı olacaktır.

Yalnızca görevlere odaklanırsanız oyun yaklaşık altı saat sürer. Ancak açık dünyadaki oyun eğlencesi nedeniyle bu başlı başına bir zorluktur. Diğer açık dünya bağımsız oyunlarıyla karşılaştırıldığında etkileyici derecede büyüktür. Bulunacak koleksiyon parçaları, görülecek yerler ve katılabileceğiniz araç bazlı yan aktiviteler var.

Birbirine tokatlanmış hissi vermeyen etkileyici bir açık dünya. Detaylara çok dikkat edilerek yaratılmış bir dünya gibi geliyor. Geliştiriciler, konu onu oluşturmaya geldiğinde çok zaman ve özen gösterdiler.

American-Fugitive-screenshot-Clothes.png

Sunum açısından oyun, daha saçma açık dünya oyunlarından daha gerçekçi bir ton alıyor. Görselleri gerçekçi ve cesur bir görünüme sahip olup genellikle daha donuk bir renk paletini tercih eder. Oyunun suçla dolu ortamına ve konusuna çok iyi uyduğunu düşünüyorum. Müzik aynı zamanda daha az neşeli ve daha fazla ton ayarına sahip.

Oyunun enstrümantal müzikleri 80'lerin aksiyon filmlerinden ve Gotik Americana'dan ilham alan parçalar içeriyor. Genel olarak müzik, o köhne, Amerikan küçük kasaba atmosferini daha da geliştirmede iyidir.

Hayatımda pek çok suça dayalı açık dünya oyunu oynadım ve American Fugitive'ın en iyilerden biri olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Yapılacak o kadar çok şey var ki, görülecek o kadar çok şey var ki; bu sadece çok eğlenceli. Keşke bu deneyimi türdeki diğerlerinden ayırmak için ilgi çekici bir anlatı yaratmaya daha fazla odaklanılsaydı. Ancak oyun, içinde kaybolabileceğiniz eğlenceli, açık bir dünya oyunu yaratarak bunu telafi ediyor.

Paylaşım için teşekkürler

Paylaşım için teşekkürler.

Eline sağlık! Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri