onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Infini İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,190
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,300
Altın Konu
2,398
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
695,439
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

capsule_616x353.jpg

Gece geç saatlerde MTV veya Adult Swim gibi kanallarda gördüğünüz tuhaf animasyonlu kısa filmlerin bir video oyunu olarak oynanabilmesini hiç dilediniz mi? Eğer öyleyse, şanslısın dostum, çünkü sana göre bir oyunum var!

Infini, normal konsepte sahip, sonsuz (heh) tuhaf bir bulmaca oyunudur. Karakteriniz Hope sürekli düşüyor ve ölüm tuzaklarından oluşan bir labirentten çıkışa doğru yönlendirilmesi gerekiyor.

Düşen bir karakteri yönlendirmek gibi basit bir görev olarak başlayan şey, düzenler karmaşıklaştıkça ve Hope daha fazla yetenek öğrendikçe, hızla çok daha fazla hale geliyor. Yavaşlayabilir, hızlandırabilir, ekran kenarlarında hareket edebilir, kamerayı uzaklaştırabilir vb.

14.jpg

Kulağa çok fazla gelmese de, oyun bu kavramları hızla Baba Is You gibi gerçekten kafa karıştırıcı hale getiriyor. Bazı seviyeler gerçekten zekice "AH-HA!" büyüklere layık anlar.

Ancak oyunun talihsiz bir yönü de bazı güçlerinizi özellikle iyi açıklamamasıdır. Birkaç saat sonra bile, uzaklaştırma yeteneğini tam olarak kavrayabildiğimi hissetmedim, bu da bazen bir bulmacayı kazara çözmüşüm gibi hissetmeme neden oldu. Deneyimi hiçbir şekilde mahvetmedi, ancak dikkate değer bir kusur.

Neyse ki seviyelerin yeniden yüklenmesi çok hızlıdır ve tekrar denemenize olanak tanır, bu da sanki başarıya çok da uzak olmadığınızı hissettirir.

13.jpg

Infini'nin diğer tarafı da bahsettiğim gibi inanılmaz derecede tuhaf animasyonu ve hikayesi. Umut birden fazla dünyadan geçer ve diğer duygusal oluşumlarla etkileşime girer. Bazıları insana benzer, bazıları inanılmaz derecede tuhaf yaratıklar ve hepsi eşit derecede büyüleyici ve rahatsız edici.

Oyunun bu tarafı kesinlikle herkese göre olmayacak ama aslında kendimi oldukça erken bir zamanda oyunun dünyasının içinde buldum. Başka bir şey olmasa bile, bir sonraki adımda ne tür tuhaf bir şeyle karşılaşacağınızı görmek için oynamaya devam edersiniz.

Oyun düşük bütçeli bir çalışmadır ve bu kesinlikle sunumda da görülmektedir. Gösterişli animasyon ve tek tip arka planlar aslında stilistik bir seçim olarak işe yarıyor, ancak menüler ve kullanıcı arayüzü gibi şeyler çok basit. Yine söylüyorum, bu bir anlaşmayı bozucu değil, ancak daha gösterişli bir devam filmi için beni umutlandırıyor.

12.jpg

Infini, akıllı tasarımı ve tuhaf animasyonu sayesinde ağırlığının çok üzerinde performans göstermeyi başaran bir oyundur. Bu pek gösterişli bir deneyim değil ve sunumunu da herkes sevmeyecek ama o kadar tuhaf ki, normalde durabileceğim bir zamanda kendimi büyülenmiş buldum.

Eğer tuhaflıktan hoşlanıyorsanız ve ortalıkta dolaşan birkaç dolar varsa, çok daha kötüsünü yapabilirsiniz.

Paylaşım için teşekkürler.

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri